HEADHUNTERZ SANOO HYVÄSTIT SUOMALAISILLE FANEILLEEN VIIMEISELLÄ KEIKALLAAN

Jaa

Weekend Festival ylpeänä esittää Suomen suurimman hardstyle tapahtuman, joka järjestetään Helsingin Jäähallin Black Boxissa, perjantaina 15.12.2023. Headhunterzin lisäksi tapahtumassa tullaan näkemään hardstyle piireissä arvostetut artistit WildstylezDJ Isaac ja Aftershock.

Hollantilainen DJ ja tuottaja Headhunterz, oikealta nimeltään Willem Rebergen, on yksi genrensä merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista artisteista. Hänen ainutlaatuinen melodinen ja energinen lähestymistapa genreen on määrittänyt uudelleen hardstyle musiikin soundin ja tehnyt siitä kansainvälisen ilmiön. 

Legendaaristen kappaleiden, kuten 'Dragonborn', ‘Destiny’, ‘Tonight' ja 'From Within' takana oleva Headhunterz nousee esiintymislavoille viimeistä kertaa tänä vuonna. Weekend Festivalissa jopa viisi kertaa esiintynyt Headhunterz esiintyi vuoden 2023 Weekend Festivalissa täydelle yleisölle Future Stagella viimeistä kertaa. Tuo esiintyminen ei kuitenkaan jää Headhunterzin viimeiseksi esiintymiseksi Suomessa, vaan pääsemme nyt joulukuussa kokemaan vielä kerran niitä upeita hetkiä, joita vuosien varrella Headhunterz on meille luonut. 

Tammikuussa 2024 hän avaa uuden luvun ja lopettaa esiintymisen ja kiertämisen keskittyäkseen ensisijaisesti musiikin tuotantoon. Valmiina siirtymään uuteen vaiheeseen ja elämään tasapainoisempaa elämää, Headhunterz koki, että nyt on aika tehdä muutos. Ylpeä 15 vuodesta DJ:nä, esiintyessään, kiertäen ja matkustanut ympäri maailmaa, se on sydämestä tehty päätös, joka suojelee hänen fyysistä ja henkistä terveyttä. Headhunterz keskittyy studio-elämään, mutta ei ilman, että lähtee ensin "ulos". Headhunterzilta on tulossa tänä vuonna uusi EP, jonka ensimmäinen single “The Flame Inside” julkaistiin 15. syyskuuta.

Wildstylez on ollut hardstyle skenen huipulla jo yli vuosikymmenen ajan, ja on tunnettu tiiviistä vuosien ajan kestäneestä yhteistyöstään Headhunterzin kanssa. Hardstyle pioneeri DJ Isaac on ollut alalla jo yli 20 vuotta, ja häntä pidetään yhtenä genren perustajista. Aftershock ei tule jättämään ketään kylmäksi tarjoillessaan yleisölle raw hardstyle settinsä.

Olemme huomanneet suuren kiinnostuksen Suomessa hardstyle genreä kohtaan, jonka innoittamana haluamme tarjota yleisölle mahdollisuuden kokea Hardstyle musiikin voima yhdessä muiden genren ystävien kanssa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea Headhunterzin show livenä ennen kuin hän lopettaa keikkailun. Kysyntä keikalle on valtava, joten suosittelemme hankkimaan liput ajoissa.

Rajoitettu erä Early Bird -lippuja tulee myyntiin maanantaina 2.10. klo 11.00 49 € hintaan osoitteessa www.wknd.fi. Yleinen lipunmyynti alkaa tiistaina 3.10. klo 11.00 osoitteessa www.wknd.fi hintaan 59 €. Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Headhunterz Weekend Festivalissa lauantaina 5.8.2023
Headhunterz Weekend Festivalissa lauantaina 5.8.2023
Lataa
Headhunterz Weekend Festivalissa lauantaina 5.8.2023
Headhunterz Weekend Festivalissa lauantaina 5.8.2023
Lataa
Headhunterz Weekend Festivalissa lauantaina 5.8.2023
Headhunterz Weekend Festivalissa lauantaina 5.8.2023
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Weekend Festival

WEEKEND FESTIVAL JA GENELEC ETSIVÄT TULEVAISUUDEN TÄHTEÄ19.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävä Weekend Festival on lisännyt ohjelmaan joukon kovassa nosteessa olevia kotimaisia artisteja. Samalla festivaali julkaisee mittavan yhteistyön suomalaisen kaiutinvalmistaja Genelecin kanssa. Yhteistyön ytimessä on tukea suomalaista musiikkikulttuuria ja tarjota nuorille nouseville artisteille mahdollisuuksia esiintyä niin festivaalissa kuin sitä ennen järjestettävissä Live from Forum -livelähetyksissä. Livestreamit lähetetään kauppakeskus Forumista.

WEEKEND FESTIVALIN PÄÄESIINTYJÄT KIINNITETTY4.3.2024 09:00:00 EET | Tiedote

Weekend Festival palaa Espoon Vermon tapahtumapuistoon Disconation-hengessä Pohjois-Euroopan suurimpana elektronisen tanssimusiikin festivaalina. Lauantain pääesiintyjinä lavoille nousevat ruotsalainen Alesso sekä maailmaa kiertävä australialais-DJ Timmy Trumpet. Perjantain pääesiintyjiksi on kiinnitetty Grammy-voittaja Tiësto sekä suurta suosiota nauttiva Alan Walker. Weekend Festivalia juhlitaan 2.-3.8.2024. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena.

WEEKEND FESTIVAL JULKAISEE PÄÄESIINTYJIÄ – GRAMMY-VOITTAJA SUOMEEN4.12.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen tanssimusiikin festivaali, Weekend Festival, on julkaissut perjantain pääesiintyjät. Festivaalin päälavalla nähdään avauspäivänä Tiësto sekä Alan Walker. Festivaali tuo laajan kattauksen genren tähtiä ja nousevia nimiä elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistoon. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena. Lippujen myynti alkaa 11.12. klo 09.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye