WEEKEND FESTIVAL JULKAISEE PÄÄESIINTYJIÄ – GRAMMY-VOITTAJA SUOMEEN

Jaa

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen tanssimusiikin festivaali, Weekend Festival, on julkaissut perjantain pääesiintyjät. Festivaalin päälavalla nähdään avauspäivänä Tiësto sekä Alan Walker. Festivaali tuo laajan kattauksen genren tähtiä ja nousevia nimiä elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistoon. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena. Lippujen myynti alkaa 11.12. klo 09.00.

Elektronisen tanssimusiikin pioneeri Tiësto esiintyy festivaalin perjantain toisena pääesiintyjänä.
Elektronisen tanssimusiikin pioneeri Tiësto esiintyy festivaalin perjantain toisena pääesiintyjänä. Pressikuva

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten elektronisen musiikin artistien esiintymisiä. Festivaalin musiikkikattauksessa on luvassa festarikansalle todellista herkkua, kun lavoilla nähdään tulevana kesänä kattava nippu tämän hetken kuumimpia DJ-nimiä. Hollantilainen ikoni ja Grammy-voittaja Tiësto sekä suomalaisten suosikki norjalainen Alan Walker on kiinnitetty perjantain pääesiintyjiksi. 

GRAMMY® Award-voittaja, kansainvälinen ikoni Tiësto on kerännyt yli 8 miljardia globaalia streamia eri alustoilla ja myynyt yli 36 miljoonaa levyä. DJ ja tuottaja on ainoa artisti, joka on koskaan samanaikaisesti pitänyt hallussaan titteleitä "Kaikkien aikojen suurin DJ" (Mixmag), "Numero 1 DJ" (Rolling Stone) ja "EDM:n kummisetä" (Billboard). Hänen kappaleensa “Business” oli ehdolla viime vuonna parhaan tanssikappaleen Grammy-palkinnon saajaksi. “All of Me” voitti parhaan remixatun kappaleen Grammy-palkinnon vuonna 2015.  Artistin tanssilattiamenestys ympäri maailmaa on kiistaton. Tiësto on esiintynyt Suomen Weekend Festivalissa aiemmin kerran vuonna 2016. Samana vuonna hän soitti myös Weekend Balticissa ja Weekend Ruotsissa.

Weekend Festivalin päälavalla viime vuoden tavoin esiintyvä norjalais-DJ, Alan Walker on tehnyt satoja miljoonia striimejä keränneitä biisejä niin kansainvälisten tähtiartistien kuin myös suomalaisten artistien kanssa. Aiemmin tänä vuonna Walker teki yhteistyössä Käärijän kanssa remixin euroviisihitti “Cha Cha Cha:sta”. Walkerin tunnetuin kappale, Faded, on striimannut pelkästään Spotifyssa 1,8 miljardia kertaa. 

”Weekend Festivalin tuotanto jatkaa tutulla linjalla tarjoten Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän suuria elämyksiä. Merkittävä tuotantopanostus heijastuu myös tapahtuman kiinnostavuuteen, sillä ennakkomyyntiin rekisteröityneitä asiakkaita on jo yli 15 000, mikä on moninkertainen määrä aiempien vuosien rekisteröityneisiin verrattuna. Lippuja on saatavilla rajoitetusti, joten suosittelemme toimimaan nopeasti”, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Atro Anttila.

Perjantaina lavalla nähdään kansainvälisistä artisteista myös energinen, espanjalainen Tech House -artisti Wade sekä ibizalaista iloa ja hyviä fiiliksiä tarjoileva Miane. Lauantaille on kiinnitetty pitkän linjan DJ ja tuottaja, belgialainen Coone, sekä hollantilainen nouseva teknotähti Dion Visser. 

null
Elektronisen tanssimusiikin artistien show't tunnetaan näyttävistä valo- ja pyroefekteistä. Kuvassa päälava vuodelta 2023. Geoffrey Hubbel

Weekend Festival julkaisi viime viikolla ensimmäiset artistit. Lauantain toisena pääesiintyjänä nähdään maailmaa kiertävä Timmy Trumpet. Lisäksi mm. Boris Brejcha, Tungevaag sekä Darude esiintyvät festivaalissa.  Ensimmäistä kertaa yksi lavoista on kokonaan kansainvälisen levy-yhtiön, FCKNG Serious -labelin,  artistien kuratoima.

Artistien esiintymisajat julkaistaan myöhemmin, kun kaikki esiintyjät on julkaistu. Lauantain toinen pääesiintyjä julkaistaan myöhemmin. 

Weekend Festival -liput saatavilla: https://www.wknd.fi/liput/osta-liput/

4.12. mennessä kiinnitetyt artistit:

Perjantai 2.8.:

Alan Walker

Tiësto

Wade

Miane

Ann Clue

Boris Brejcha

Darude

Deniz Bul

Frieder & Jakob

Morits Hofbauer

Showtek

Sub Zero Project

Lauantai 3.8.:

Coone

Dion Visser

Brennan Heart

Da Tweekaz

Kanine

Timmy Trumpet

Tungevaag

Vibe Chemistry

Will Sparks

FCKNG Serious -label:

Boris Brejcha

Ann Clue

Deniz Bul

Frieder & Jakob

Morits Hofbauer

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Weekend Festival

WEEKEND FESTIVAL JA GENELEC ETSIVÄT TULEVAISUUDEN TÄHTEÄ19.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävä Weekend Festival on lisännyt ohjelmaan joukon kovassa nosteessa olevia kotimaisia artisteja. Samalla festivaali julkaisee mittavan yhteistyön suomalaisen kaiutinvalmistaja Genelecin kanssa. Yhteistyön ytimessä on tukea suomalaista musiikkikulttuuria ja tarjota nuorille nouseville artisteille mahdollisuuksia esiintyä niin festivaalissa kuin sitä ennen järjestettävissä Live from Forum -livelähetyksissä. Livestreamit lähetetään kauppakeskus Forumista.

WEEKEND FESTIVALIN PÄÄESIINTYJÄT KIINNITETTY4.3.2024 09:00:00 EET | Tiedote

Weekend Festival palaa Espoon Vermon tapahtumapuistoon Disconation-hengessä Pohjois-Euroopan suurimpana elektronisen tanssimusiikin festivaalina. Lauantain pääesiintyjinä lavoille nousevat ruotsalainen Alesso sekä maailmaa kiertävä australialais-DJ Timmy Trumpet. Perjantain pääesiintyjiksi on kiinnitetty Grammy-voittaja Tiësto sekä suurta suosiota nauttiva Alan Walker. Weekend Festivalia juhlitaan 2.-3.8.2024. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye