Classic Pizza ja Makaronitehdas avaavat marraskuussa ravintolan saman katon alle Turun keskustaan
Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.

Pizzaravintoloiden tunnettu klassikko Classic Pizza ja itsetehdystä tuorepastasta valmistettuja annoksia tarjoava Makaronitehdas avaavat täysin uudet ravintolat Turun keskustaan 15.11. Hangosta lähtöisin olevat ravintolat ovat vuosien saatossa levittäytyneet ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta jopa Leville asti, ja nyt on aika ottaa haltuun myös Suomen Pariisi eli Turku. Classic Pizza on palvellut aiemmin jo Holiday Club Turun Caribiassa, mutta Makaronitehdas on täysin uusi tuttavuus Turussa – ja pian kumpikin löytyy Turun keskustasta.
”Perustamme jokaisen uuden ravintolan yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisenkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisuuden, jossa laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka ja osuva viinivalikoima tarjoillaan rautaisella ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä. Meille voi tulla sekä hengähtämään arjen keskellä että nauttimaan juhlahetkistä”, ketjupäällikkö Nea Kääriäinen kertoo.
Ravintolat avataan saman katon alle Hansakortteliin osoitteeseen Yliopistonkatu 18. Käynti jaettuun tilaan on samasta ovesta ja asiakkaat voivat tilata niin Classic Pizzan kuin Makaronitehtaankin annoksia samaan pöytään. Asiakaspaikkoja löytyy yhteensä 85 ja kesäaikaan ravintolat laajenevat lisäksi viihtyisälle ulkoterassille.
Makuelämyksiä arkeen ja juhlaan
Makaronitehtaalla keskitytään tekemään Suomen tuoreinta pastaa alusta alkaen paikan päällä. Lisäaineeton tuorepasta viimeistellään herkullisilla lisukkeilla, pastakastikkeilla ja samassa keittiössä valmistuvilla makkaroilla.
”Makaronitehtaan keittiön sydän on suuri italialainen pastakone, sillä valmistamme tuorepastamme itse käsityöläisen tinkimättömyydellä”, Kääriäinen taustoittaa.
Classic Pizza on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti uudistuva ravintola. Valikoimassa on kattaus premium-pizzoja, joiden täyteyhdistelmistä löytyy niin klassikoita kuin yllätyksellisiäkin makupareja. Molempien ravintolakonseptien johtoajatuksena on tarjota arjessakin aineksia juhlaan. Ruokailuelämyksen voikin lisäksi kruunata asiakkaiden kestosuosioon nousseella R&L Legrasin pientilasamppanjalla, josta on jo muodostunut ravintoloiden nimikkosamppanja.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Nea KääriäinenRestel Ravintolat Oy
Puh:0406617723nea.kaariainen@restel.fiKuvat



Linkit
Tietoja julkaisijasta
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme