Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin muutosneuvottelut päättyneet – organisaatio uudistuu ilman irtisanomisia

Jaa

HalpaHallissa elokuussa käynnistyneet muutosneuvottelut ovat päättyneet. Muutosneuvottelut käynnistettiin nykyisen myymälöiden johtamisjärjestelmän uudistamisen tarpeen myötä. Hyvässä yhteistyössä käydyt neuvottelut kestivät kuusi viikkoa. Muutosneuvotteluiden seurauksena 38 henkilön nykyinen tehtävänkuva päättyy. Irtisanomisia ei kuitenkaan jouduta tekemään, sillä kaikille nykyisille työntekijöille tarjotaan mahdollisuutta jatkaa työssä uusilla työsuhteen ehdoilla.

Ei julkaisurajoituksia.
HalpaHallin Muhoksen myymälä. Kuvaaja: Henri Luoma.

Uudistuksen taustalla oli nykyisen myymäläpäällikköroolin kokonaisvastuun ja tehtäväkentän hajanaisuus. Samanaikaisesti tilaus- ja valikoimatoimintojen keskittäminen muuttaa työtehtäviä myymälöissä. Jotkin tehtävänkuvat eivät enää vastaa tarvetta, ja samalla luodaan uusia rooleja tukemaan myymälän toimintaa.

Uusi organisaatiorakenne tuo myymälöihin myymäläpäälliköiden ja henkilöstön tueksi uusia vastuurooleja, jotka vastaavat näihin uusiin tarpeisiin ja työtehtäviin. Uusien vastuuroolien tehtävänkuvia laaditaan parhaillaan, ja tehtävät täytetään alkuvuodesta 2024 alkaen.

- Olemme viimeisen muutaman vuoden aikana keskittyneet merkittäviin kehityshankkeisiin, ja ne jatkuvat eri muodoissaan. Tämä myymälöidemme johtamisjärjestelmään liittyvä muutos on osa kokonaisuutta. Olen todella ylpeä HalpaHallin joukkueesta, joka ymmärtää muutosten ja uuden tekemisen tarpeen. Tavoitteemme on varmistaa parempi asiakaskokemus ja huolehtia perustehtävästämme - tarjota kilpailukykyinen ja laadukas valikoima hyvän arjen tuotteita, sanoo HalpaHallin toimitusjohtaja Janne Ylinen.

HalpaHalli työllistää Suomessa yhteensä 1300 henkilöä. Myymälöitä on 35.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ei julkaisurajoituksia.
HalpaHallin Muhoksen myymälä.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä edistävä kylmäkalusteremontti käynnissä HalpaHallin Porin myymälässä – remontti ei sulje ovia asiakkailta30.1.2024 15:03:44 EET | Tiedote

HalpaHallin Porin myymälässä on käynnistynyt kylmäkalusteremontti, joka tuo mukanaan merkittävää energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden parannusta. Parin kuukauden mittainen projekti ei sulje myymälää asiakkailta. Myymäläpäällikkö Piia Mäkelän mukaan remontti on jatkoa viime vuoden suurille uudistuksille, jotka ovat jo parantaneet asiakkaiden ostoskokemusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye