Finess Energy Oy

Uudenlainen hybridikattila käyttää joustavasti edullisinta energialähdettä

Jaa

Sähkö + poltin yhdistelmäkattila tuottaa höyryä tai kuumaa vettä monipuolisiin tarpeisiin. Kattilan avulla voidaan tehostaa energiankäyttöä hyödyntämällä reservimarkkinaa ja ohjata järjestelmää pörssisähkön hinnan mukaan.

Hybridikattilan joustava ohjausjärjestelmä toimii täysin automaattisesti ja hyödyntää aina edullisimman energialähteen.
Hybridikattilan joustava ohjausjärjestelmä toimii täysin automaattisesti ja hyödyntää aina edullisimman energialähteen. Finess Energy Oy

Muutokset energian hinnassa ovat olleet esillä erityisesti viime aikoina. Yritysten ja erilaisten toimialojen näkökulmasta energian hinnan nousu vaikuttaa esimerkiksi kannattavuuteen ja lisää riskejä. Hintojen nousuun on reagoitu ottamalla käyttöön edullisempia energiamuotoja ja investoimalla energiatehokkuutta parantaviin ratkaisuihin. 

Energiahankkeen onnistumiseksi suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tarpeet, käyttöolosuhteet ja tulevaisuuden tavoitteet. Finess Energyllä on edellytykset ja kokemus katsoa energiatehokkuushankkeita kokonaisuuksina sekä kehittää realistisia, mutta edistyksellisiä energiaratkaisuja.

Hybridikattila BT-combi on ratkaisu, jonka joustava ohjausjärjestelmä vaihtaa käytetyn energianlähteen automaattisesti edullisimpaan. Energialähteenä voidaan käyttää sähköä sekä maakaasua, biokaasua, nestekaasua tai polttoöljyä. Ohjausjärjestelmä lukee sähkön pörssihintatietoa, jolloin pystytään saavuttamaan maksimaalinen hyöty sähkön markkinahinnasta. Kattilassa on myös valmius ohjaukseen säätö- ja reservimarkkinoiden tarpeiden mukaan.

"Hyödyntämällä laaja-alaista osaamisesta ja edistyksellisiä teknologioita, pystytään parantamaan energiatehokkuutta, käytettävyyttä ja usein myös prosesseja. Finess toteuttaa rohkeasti ratkaisuja, jotka vievät energiatehokkuuden askeleen pidemmälle", kertoo Finess Energyn toimitusjohtaja Juha-Pekka Paavola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Finess Energy

Tekoja energiankäytön tehostamiseksi.

Ratkaisemme energiatehokkuuden haasteita tunnistamalla potentiaaliset energiakiertotalouden lähteet ja toimittamalla energiatehokkuutta parantavia laitteita, järjestelmiä ja asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti eri toimialoille. Edistämme teollisuuden ja kiinteistöjen ympäristötavoitteiden toteutumista tehostamalla energiankäyttöä sekä tukemalla energiainvestointien onnistumista.

Finess Energy Oy

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finess Energy Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye