Laupeudentyö – Suurten teemojen esikoisromaani

Jaa

Upporikkaan amerikkalaissuvun vesa Elias Rackliff etsii merkitystä elämälleen. Juha Siitosen esikoisromaani LAUPEUDENTYÖ on syväluotaava ja piinaavan tarkka itsereflektio sekä hätkähdyttävä kuva 2000-luvun maailmasta.

Romaanin juoni on vetävä ja teemat suuria – parhaiden amerikkalaisten kerrontaperinteiden tapaan.

Graafinen suunnittelu Mika Tuominen
Graafinen suunnittelu Mika Tuominen

Eletään terrorisminvastaisen sodan, pahenevan opioidikriisin ja ilmastonmuutoksen aikaa. WTC-iskujen jälkimainingeissa ja muutamien henkilökohtaisten tapahtumien piinaama Rackliff värväytyy armeijan erikoisjoukkoihin ja lähtee sotimaan Afganistaniin ja Irakiin. 

Sodan pauhu ja kauhu painavat ahdistuksen taka-alalle, mutta eksistentiaalinen tyhjyys ei täyty. 

Palattuaan siviiliin Elias hylkää sukunsa rikkaudet ja vaeltaa Yhdysvaltoja ristiin rastiin etsien rauhaa sielulleen.

null
Kuva Laura Malmivaara

Juha Siitonen (s. 1973) on helsinkiläinen käsikirjoittaja ja esikoiskirjailija. Hän on valmistunut filosofian ja taiteen maisteriksi sekä tehnyt uran kliinisissä lääketutkimuksissa ennen kirjoittajanuraansa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Kustannusosakeyhtiöt Siltala ja Teos yhdistyvät27.2.2024 14:00:00 EET | Tiedote

Kustannusosakeyhtiö Siltala ostaa Kustannusosakeyhtiö Teoksen kustannusliiketoiminnan, ja Teoksen suurimmasta omistajasta Heikki Herlinistä tulee yksi Siltalan pääomistajista yhdessä Touko ja Aleksi Siltalan kanssa. Fuusiossa Teos myy liiketoimintansa Siltalalle. Samalla Teoksen enemmistöomistaja Heikki Herlin tekee sijoituksen Kustannusosakeyhtiö Siltalaan, ja hänestä tulee näin yksi Siltalan pääomistajista sen perustajien Touko ja Aleksi Siltalan rinnalle. Yhdistymisessä syntyy kahden itsenäisen laatukustantamon kulttuurisesti ja kirjallisesti kunnianhimoinen yhteenliittymä, jossa vahva kustannusalan osaaminen yhdistyy vakaaseen omistajapohjaan. Molempien kustantamoiden toiminta jatkuu ennallaan, eikä yhdistyminen vaikuta kustantamojen kirjailijoiden työhön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye