Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkansaaren S-market -hanke käynnistyy

Jaa

Kymen Seudun Osuuskauppa ja Kotkan opiskelija-asunnot Oy toteuttavat yhteistyössä uudisrakennushankkeen Koulukadun ja Rautatienkadun risteykseen sijoittuvaan kortteliin Kotkansaarella. Paikalle rakennetaan opiskelija-asuntoja ja päivittäistavarakauppa.

Kortteli suunnitellaan yhtenä kokonaisuutena, joka muodostuu kahdesta asuintalosta ja päivittäistavarakaupasta. Rakennusten alle sijoitetaan pysäköintitila, joka palvelee sekä S-marketin asiakkaita että asuintalojen asukkaita.  

- Kotkan keskustassa on tällä kohtaa kaupan palveluille tilausta. Selvitimme pitkään sopivaa liikepaikkaa ja onkin hienoa, että hanke käynnistyy viimein. Opiskelijat tulevat olemaan uuden päivittäistavarakaupan merkittävä asiakaskunta, mutta paikka on hyvin saavutettavissa myös työpaikkaliikenteelle sekä läntisen Kotkansaaren ja Hovinsaaren asukkaille, taustoittaa KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Uuden S-marketin valikoima tulee olemaan laaja ja sen palveluvalikoimasta löytyy myös ruokatori sekä paistopiste. Myymälän kokonaispinta-ala on noin 2500 m2.

- Yksikkö on uuden raikkaan S-market -konseptin mukainen myymälä, jonka rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Myymälän valikoiman luomisessa käytämme apuna nykyaikaista analytiikkaa sekä teknologiaa, joilla voimme valikoida alueen asiakkaille parhaiten sopivia tuotteita, jatkaa Hyytiä.

Hanke käynnistyy lokakuussa 2023 ja uusi myymälä avautuu vuoden 2024 loppupuolella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkan Prismakeskuksen uudistuksen valmistelu etenee8.12.2023 08:53:48 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) suunnittelee Kotkan Prismakeskuksen uudistushanketta, joka tulee entisestään vahvistamaan Kotkan Sutelan vetovoimaista kaupallista aluetta. Projektin valmistelu on edennyt kauppakeskuksen erikoisliikkeiden tilojen suunnitteluun. Nyt kartoitetaan sekä nykyisten että uusien toimijoiden kiinnostusta moderneihin liiketiloihin Kotkan Prismakeskuksessa Sutelan erinomaisten liikenneyhteyksien ja suurten asiakasvirtojen äärellä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tiloissa toimii noin kymmenen liikettä vuokratiloissa sekä osuuskaupan omistama Ravintolamaailma. Lisätietoa aiheesta KSO:n verkkosivuilla.

S-Rauta Haminan liiketoiminta päättyy28.11.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa on saanut S-Rauta Haminaa koskeneet muutosneuvottelut päätökseen. Neuvotteluiden tarkoituksena oli selvittää edellytykset toiminnan jatkamiselle, koska S-Rauta Haminan tulos on ollut pitkään tappiollinen. - Neuvottelujen tuloksena S-Rauta Haminan liiketoiminta on päätetty lopettaa kevään 2024 aikana. S-Rauta Haminan kiinteistö vaatisi mittavat uudistukset, jotta nykyistä toimintaa voitaisiin jatkaa. Rautakaupan suhdannenäkymät ovat haasteelliset korkean inflaation ja kohonneiden korkojen myötä ja Haminassa rautakaupan markkinat ovat myös rajalliset, toteaa KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä. Neuvottelut koskivat koko S-Rauta Haminan henkilökuntaa eli yhteensä 7 henkilöä. Koko toimipaikan henkilökunta irtisanotaan, mutta heille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan muista toimipaikoista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye