Museo Milavida

Kummitusjuhlat lapsille Museo Milavidassa

Jaa

Lasten aavemainen museosunnuntai tarjoaa 29.10. Museo Milavidassa Näsilinnassa ohjelmaa koko perheelle. Kummitusjuhlan nimissä ohjelmassa on karmivia tarinoita ja aavemaisia työpajoja! Uskallatko mukaan aarrejahtiin? Kestääkö kantti tavata palatsinrouvan aave?! Sisäänpääsy kaikille lastenlipulla 5 € koko päivän, alle 7-vuotiaat maksutta. Kahvila Milavida on mukana kemuissa.

Saarni Säilynoja / Vapriikin kuva-arkisto

Ohjelma:

Klo 11–16 Kummituslinnapaja
Klo 11-16 Karmea piirustuspaja
Klo 11–16 Aarrejahti Milavidan syövereissä
Klo 11–16 Kummajaiset labyrintissa
Klo 12 ja 13 Palvelijan draamakierros Nottbeck-näyttelyyn
Klo 14–15 Palatsin rouvan aave paikalla
Klo 15 Palatsin rouvan draamakierros Nottbeck-näyttelyyn

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tähtitalvikki PoikajärviViestintäsuunnittelija

Puh:050 321 1189

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Museo Milavida on omaleimainen museokohde Tampereella. Päänäyttely perehdyttää kävijän Tampereen kosmopoliittien, Nottbeckien elämään. Museo Milavidassa on aina esillä myös vaihtuva muotia ja muotoilua esittelevä teemanäyttely. Museo Milavida kuuluu Tampereen historiallisiin museoihin, joita ovat myös museokeskus Vapriikki ja Amurin museokortteli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Museo Milavida

Muodin huipulla -näyttely avautuu Milavidassa Tampereella8.4.2024 13:44:49 EEST | Tiedote

Museo Milavidassa Tampereella on nähtävillä 13.4. alkaen huippumuotia. Muodin huipulla -näyttely esittelee muodin loisteliasta ja värikästä historiaa 1770-luvulta 2010-luvulle. Mukana on kuuluisien suunnittelijoiden pukuja, esillä on mm. Jean Paul Gaultieria, Versacea ja Balengiacaa. Medialla on mahdollisuus tutustua näyttelyyn ennakkoon torstaina 11.4. tai perjantaina 12.4. Vierailut: viestintäsuunnittelija Tähtitalvikki Poikajärvi, puh. 0503211189.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye