Arkeen ja juhlaan - Apetitin kevään uutuudet ja päivitetyt klassikot tuovat aitoja makuja monenlaisiin ruokahetkiin
Apetit Oyj, lehdistötiedote, 29.3.2022 klo 10.30
Apetitin kevään pakasteuutuudet ja päivitetyt klassikkotuotteet tuovat maistuvia hetkiä monenlaisiin ruokahetkiin.

Apetit Kotimainen Maustettu Wok Chili-inkivääri laajentaa kotimaisten pakastewokkien tuoteperhettä. Apetit Siemen-kasvispyörykkä puolestaan on maistuva lisäys kuitu- ja proteiinipitoisten kasviperäisten tuotteiden sarjaan. Kevään uutuustuotekirjoa täydentävät kokonaisvaltaisen uudistuksen läpikäyneet kermaperunoiden ja gratiinien tuoteperheet.
Aitoja makuja tuoreena pakastettuna
Apetit Kotimainen Maustettu Wok Chili-inkivääri tuo uuden makuvariantin Apetitin pakastewokkien tuoteperheeseen. Vuosi sitten lanseeratut, monipuoliseen ruoanlaittoon sopivat Apetit wokvihannekset otettiin innolla vastaan - tuotteet myivät ensimmäisen vuotensa aikana yli miljoona pussia.
”Wokvihannesten menestys puhuu sen puolesta, että pakastealtaaseen on kaivattu kotimaisia vaihtoehtoja. Nyt lanseerattu Kotimainen Maustettu Wok Chili-inkivääri yhdistää kotimaiset kasvikset ja aasialaiset maut: se muodostuu täysin kotimaisista kasviksista sekä tuoreena pakastetuista mausteista. Chili, inkivääri ja valkosipuli tuovat pirteän maun porkkanasta, punakaalista ja purjosta koostuvaan sekoitukseen”, Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti sanoo.
Tuotteen kotimaisuusaste on 95 %.
Kuituja ja proteiinia herkullisessa Tex Mex -makumaailmassa
Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä on kuitu- ja proteiinipitoinen herkullinen uutuus. Rapeita siemeniä, kotimaista gluteenitonta kauraa ja herneproteiinia sisältävän tuotteen makumaailma on tuttu ja suosittu.
”Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä sopii monenlaiseen ruokaan; arkiruoaksi muusin tai spagetin kanssa tai ihan vain sellaisenaan dipin kanssa. Kaura, auringonkukan- ja kurpitsansiemenet tuovat tuotteelle mehevyyttä ja mukavaa suutuntumaa”, Hursti kertoo.
Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä on gluteeniton, laktoositon, kuitu- ja proteiinipitoinen ja 100-prosenttisesti kasviperäinen.
Klassikot uudistuivat - täyttä makua ja kotimaisia raaka-aineita
Apetitin klassikkotuotteisiin kuuluville kermaperunoille ja gratiineille tehtiin kokonaisvaltainen ja maukas tuotepäivitys. Kaikki tuotteet muuttuivat laktoosittomaksi, saivat lisää makua aidoista raaka-aineista ja kokivat rakenneuudistuksen perunoiden muodon osalta.
”Arkeen ja juhlaan sopivat kermaperunat ja gratiinit ovat suosittuja tuotteita, sillä ne ovat vaivattomia valmistaa ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja esimerkiksi erilaisiin juhlapyhiin useiden makuvarianttien myötä. Tuotteet sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita, kuten aitoa Aura® juustoa”, Hursti kertoo.
Tuotelinkit:
Gratiinit ja kermaperunat:
Tuotekuvat: apetit.emmi.fi
Lisätietoja: Sanna Väisänen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, puh. 010 402 4041
Kuvat
Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 284 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Apetit Oyj
Sipuli mukaan Apetitin sopimusviljelyyn - pakasteherneen viljelyala ennätyssuuri8.5.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetit viljelyttää alkaneella satokaudella ensimmäistä kertaa sopimusviljelykasvina kotimaista sipulia. Sipuli on merkittävässä roolissa useassa pakastealtaan suosikkituotteessa. Kevään kylvöt käynnistyivät huhtikuun lopussa pinaatilla. Pakastehernettä viljellään ennätyssuurella pinta-alalla.
Näin valmistat herkulliset munkkirinkilät – lue apetitlaisten vinkit uppopaistoon24.4.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Vapun ehdottomiin herkkuihin kuuluvat munkkirinkilät. Apetitilaiset kertovat, kuinka täydelliset vappumunkit syntyvät turvallisesti. Myös tutut tippaleivät valmistuvat kotikeittiössä vaikka vegaanisena ja saavat raikkaaksi kaverikseen passionhedelmädipin. Miedon ja tasapainoisen makunsa ansiosta rypsi- ja rapsiöljy sopii loistavasti ruonlaittoon, leivontaan ja uppopaistamiseen.
Apetit Oyj:n tammi-maaliskuun 2025 liiketoimintakatsauksen julkistaminen22.4.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Apetit Oyj:n liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuulta 2025 julkaistaan perjantaina 25.4.2025 klo 8.30. Liiketoimintakatsaukseen liittyen ei järjestetä erillistä tiedotustilaisuutta. Apetit Oyj
Publishing of Apetit Plc’s Business Review for January-March 202522.4.2025 08:00:00 EEST | Press release
Apetit Plc will publish its Business Review for January-March 2025 on Friday 25 April 2025 at 8.30 a.m. A separate press conference in relation to the Business Review will not be arranged. Apetit Plc
Pääsiäisen juhlapöytään aitoja makuja kotimaisista raaka-aineista16.4.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Pakastealtaasta löytyvät Apetit gratiinit ja kermaperunat sopivat pääsiäisen juhlapöytään herkulliseksi lisukkeeksi. Gratiinien ja kermaperunoiden valmistus on helppoa ja vaivatonta jättäen juhlakokin kädet vapaaksi muihin järjestelyihin. Tuotteet sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme