Kauppakorkeakoulu Hankenille iso nousu kansainvälisessä rankingissa
Kauppakorkeakoulu Hanken nousi tämän vuoden arvostetussa kansainvälisessä ShanghaiRanking-vertailussa kahdelletoista sijalle.

Shanghai Global Ranking of Academic Subjects vertailee tutkimussuorituksia, kuten tutkimustuloksia, tutkimuksen vaikutusta ja laatua, kansainvälistä yhteistyötä ja kansainvälisiä akateemisia palkintoja.
Tänä vuonna 1 900 yliopiston vertailussa oli mukana yhteensä 55 kategoriaa. Hanken sijoittui liiketalouden kategoriassa kahdelletoista sijalle, kun se viime vuonna oli sijoilla 51-75.
– Olemme tietysti erittäin tyytyväisiä. Tulos kuvastaa tutkijoidemme tekemää erinomaista työtä. Laadukas tutkimus johtaa myös parempaan koulutukseen Hankenin opiskelijoille, toteaa rehtori Ingmar Björkman.
ShanghaiRankingia on julkaissut Shanghai Jiao Tong University vuodesta 2017 lähtien. Lue lisää vertailusta täältä:
2023 Global Ranking of Academic Subjects
Lisätietoja:
Rehtori Ingmar Björkman, Kauppakorkeakoulu Hanken, puh. 050 564 3742 (rehtorin assistentti), sähköposti: ingmar.bjorkman@hanken.fi
Kuvat

Tietoja julkaisijasta
Kauppakorkeakoulu Hanken on Suomen vanhin kauppakorkeakoulu, joka toimii
Helsingissä ja Vaasassa. Se on johtava, kansainvälisesti akkreditoitu yliopisto, jolla on yli
sadan vuoden kokemus koulutuksesta ja tutkimuksesta talouden ja kauppatieteiden aloilta.
Kaikki Hankenin opetus perustuu sen korkeatasoiseen tutkimukseen. Hankenilla on läheiset
suhteet yritysmaailmaan ja yli 14 000 alumnin verkosto yli 70 maassa.
Muut kielet
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Svenska handelshögskolan
Ny forskning visar att nuvarande argument för att minska köttkonsumtionen kan få motsatt effekt28.4.2025 11:59:42 EEST | Pressmeddelande
Det är välkänt att vi behöver övergå till mer hållbara kostvanor genom att ersätta animaliska produkter med växtbaserade alternativ. Däremot är det fortfarande en kritisk fråga att förstå vilka konsumenter som för närvarande äter kött och vilka som är villiga att minska sin konsumtion och varför.
Uuden tutkimuksen mukaan nykyiset moraaliset perustelut lihankulutuksen vähentämiseksi saattavat kääntyä tarkoitustaan vastaan28.4.2025 11:59:42 EEST | Tiedote
Jo vakiintuneen näkemyksen mukaan ihmisten on siirryttävä kohti kestävämpiä ruokailutottumuksia korvaamalla eläinperäisiä tuotteita kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. On kuitenkin myös tärkeää ymmärtää, ketkä kuluttajista syövät nykyisin lihaa ja ketkä ovat valmiita vähentämään lihankulutustaan ja miksi näin on.
New research suggests that current moral arguments to reduce meat consumption may actually backfire28.4.2025 11:59:42 EEST | Press release
The need to shift towards more sustainable dietary patterns by substituting animal products with plant-based alternatives is well-established. However, understanding which consumers are currently eating meat, who is willing to decrease their consumption, and why, remains a critical question.
Juhana Vartiainen ny arbetslivsprofessor vid Hanken22.4.2025 10:00:00 EEST | Pressmeddelande
Helsingfors borgmästare, PD Juhana Vartiainen har utnämnts till arbetslivsprofessor vid Svenska handelshögskolan (Hanken). Han är knuten till institutionen för finansiell ekonomi och nationalekonomi för tiden 1.8.2025 – 31.7.2027.
Juhana Vartiainen Kauppakorkeakoulu Hankenin uusi työelämäprofessori22.4.2025 10:00:00 EEST | Tiedote
Helsingin pormestari, VTT, Juhana Vartiainen on nimitetty Kauppakorkeakoulu Hankenin työelämäprofessoriksi. Hän työskentelee rahoituksen ja taloustieteen laitoksella 1.8 2025 - 31.7 2027.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme