Perhehoitoliitto ry

Perhehoidon päivät kokoaa 350 lastensuojelun ammattilaista Seinäjoelle tällä viikolla

Jaa

8.–9. marraskuuta järjestettävän suurtapahtuman pääpuhujia ovat muun muassa psykologit Tuija Korhonen ja Saara Salo. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan pääpuheenvuoroja.

Pesäpuu ry ja Perhehoitoliitto järjestävät kymmenennet Valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät 8.–9.11.2023 Seinäjoki-areenalla. Joka toinen vuosi pidettävään suurtapahtumaan on tulossa noin 350 lastensuojelun ammattilaista eri puolilta Suomea. 

Tapahtuman teemana on tällä kertaa Yhdessä olemme enemmän. Pääpuheenvuoroista vastaavat psykologi, kouluttajapsykoterapeutti Tuija Korhonen, psykologian tohtori, laillistettu psykologi ja psykoterapeutti Saara Salo sekä vuorovaikutus- ja tunneälytaitojen valmentamisessa profiloituneet Andreas ja Merja Galler

Avauspäivänä kuullaan myös eduskunnan varapuhemiehen, kansanedustaja Paula Risikon tervehdys ja palvelualuejohtaja Satu Mäki-Fossin katsaus Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen perhepalveluihin. Ohjelmassa on niin ikään työpajoja, paneelikeskustelu ja iltaohjelmaa. Tapahtumapaikalla on myös yli 20 lastensuojelun perhehoidon toimijaa esittelemässä toimintaansa. 

Perhehoidon päivät on tarkoitettu yhteiseksi kohtaamispaikaksi kaikille lastensuojelun ammattilaisille ja perhehoidon toimijoille. Osallistujat ovat muun muassa sijaisvanhempia ja muita perhehoitajia, lastensuojelun työntekijöitä, perhekotien vanhempia, työnohjaajia sekä perhehoidon kokemusasiantuntijoita. 

Perhehoidon päivien Facebook-sivun lisäksi tapahtuman kulkua voi seurata esimerkiksi Pesäpuu ry:n ja Perhehoitoliiton sosiaalisen median kanavilla aihetunnisteilla #PerhehoidonPäivät ja #YhdessäOlemmeEnemmän

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan Perhehoidon päivien pääpuheenvuoroja Seinäjoki-areenalle. Tarkka ohjelma aikatauluineen löytyy tapahtuman verkkosivuilta. Jos olette tulossa paikan päälle, olettehan etukäteen yhteydessä Kaisu Saastamoiseen (yhteystiedot alla).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Perhehoitoliitto ry

Perhehoitoliitto ry on valtakunnallinen, toimeksiantosuhteisen perhehoidon asiantuntijajärjestö, joka vaikuttaa, viestii, neuvoo ja kouluttaa perhehoitoon liittyvissä asioissa ja tukee perhehoitajia, sijaisvanhempia ja perhehoidossa hoidettavia lapsia ja aikuisia. Perhehoitoliitto on perustettu vuonna 1983. Liittoon kuuluu 20 perhehoitajien alueellista jäsenyhdistystä ja sijaiskotinuorten yhdistys Sinut ry. Yhdistyksissä on lähes 4 000 jäsentä.

Perhehoitoliitto ry
Ilmarisenkatu 17 A
40100 JYVÄSKYLÄ

https://www.perhehoitoliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Perhehoitoliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye