Vaalan Alko muuttaa

Jaa

Vaalan Alko muuttaa marraskuussa samaan kiinteistöön S-marketin kanssa. Nykyinen myymälä on auki 21. marraskuuta saakka ja uusi myymälä avataan 23. marraskuuta.

Vaalan Alko muuttaa S-marketin yhteyteen osoitteeseen Kolehmaisentie 1. Nykyinen myymälä on auki tiistaihin 21. marraskuuta klo 18 saakka. Uusi myymälä avataan torstaina 23. marraskuuta klo 9. Myymälän ollessa suljettuna 22. marraskuuta asiakkaita palvelevat Alkot esimerkiksi Muhoksella, Pulkkilassa, Puolangalla ja Paltamossa. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät Alkon verkkosivuilta.

”Myymälämme Vaalassa muuttaa lyhyen matkan, mutta varsinainen muutos tapahtuu myymälän ilmeessä. Asiakkaamme pääsevät asioimaan uuden konseptin myymälässä, jossa asiointi on entistä sujuvampaa. Tärkeää on myös, että henkilökuntamme saa uudet, toimivat ja viihtyisät puitteet työskennellä. Tuttu henkilökuntamme palvelee jatkossakin uudessa myymälässämme”, palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä kertoo.

Asiakastoiveet näkyvät Vaalan myymälän hyllyillä

Vaalan myymälän valikoimassa viinejä on noin 260, panimotuotteita 60, väkeviä 170 ja alkoholittomia juomia 20.

Myymälän palvelupäällikkö Ville Sihvonen kertoo, että valikoiman suunnittelussa otetaan tarkasti huomioon paikallisuus, asiakastoiveet ja sesongit.

”Uuden myymälän tila ja sitä myötä valikoima ovat jonkin verran nykyistä pienemmät, mutta kuuntelemme tarkasti asiakastoiveita ja muokkaamme valikoimaa niiden mukaisesti. Mukana on vahvasti myös paikallisia suosikkeja ja lisäväriä tuomassa sesonkien mukaisia kausituotteita. Valikoimatoiveita voi jättää suoraan meille myymälässä tai näppärästi osoitteessa Alkotoive.fi.”

Joulusesonkituotteet ovat löytäneet jo tiensä myymälän hyllyille ja esimerkiksi glögien ystäviä hemmotellaan erilaisilla glögeillä, joita löytyy perinteisistä vaihtoehdoista yllättävämpiin ja trendikkäämpiin juomiin.

”Tämän vuoden joulusesonkituotteissa on kiinnitetty erityistä huomioita vastuullisuuteen tuomalla erilaisia pakkauskokoja ja -materiaaleja mukaan valikoimaan. Vähempipäätöisellä pakkauksella tarkoitetaan muita pakkausmuotoja kuin perinteistä lasipulloa. Tällaisia ovat esimerkiksi kartonkitetra, alumiinitölkki, pussi ja PET-pullo. Myös kevyemmän lasipullon hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisen lasipullon."

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, 040 570 24989, kaija-leena.kerkela@alko.fi
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Linkit

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme