Schildts & Söderströms

Schildts & Söderströms böcker våren 2024

Dela

Vårkatalogen innehåller erfarenheter från fronten och världspolitik men också ett ensamt långfinger mot världen. Och förstås kärlek, både besvarad och obesvarad.

Schildts & Söderströms vårutgivning är som tax free-butiken på Sverigefärjan, det finns något för alla.

Soldat nr 13. Ralf Sirén och kriget i Ukraina av Marcus Lindqvist är en unik berättelse om en av de första internationella soldaterna som deltog i kriget mot Ryssland.

Zandra Lundbergs roman Sol över mörka gärden handlar om fem generationer kvinnor. I allas liv finns en hel del våld och mörker, men kanske det ändå kan ordna sig till slut? Eller enligt Lundbergs ord: Boken handlar om Line som växer upp med sin mormor och hur det manshat som sipprar ner i generationerna påverkar Lines liv.

Hurdana spår sätter det i ett barn när mamma väljer gud framöver barnet? Debuten Parasit av Catariina Salo är en berättelse om att ha en mamma, om att vara en mamma och om att tappa bort sig själv.

Ulrika Hansson har skrivit den historiska romanen Det är inte synd om Edna Svartsjö. Edna lever i Terjärv år 1915. Stora samhällsomvälvningar kan redan anas, tecken i tiden är Amerikaemigrationen, förryskningen och jägarrörelsens framväxt.

Rymlingarna är en fristående fortsättning på Malin Klingenbergs och Maria Sanns succébilderbok Främlingarna. Nu är det dags att lämna dagiset, men hur ska det riktigt gå till?

Ta gärna en titt i vårkatalogen för flera godbitar. Katalogen hittar du som bilaga och på webben. Och hör givetvis av dig med frågor.

Vårt finskspråkiga förlag Kustantamo S&S presenterar också sin vårkatalog idag, bland med flera av Schildts & Söderströms originalförfattare.

Kontakter

Dokument

Följ Schildts & Söderströms

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schildts & Söderströms

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye