Uudenmaan ELY-keskus

Raaseporissa Fiskarin tunneli kiinni päivisin 15.–16.11. klo 9–18

Jaa

Fiskarin tunneli Fiskarsintiellä (Mt 104) Raaseporissa suljetaan tilapäisesti 15.11.ja 16.11. päiväsaikaan kello 9.00–18.00. Tunneli suljetaan tarkastusta varten.

Karttakuva kohteesta.
Karttakuva kohteesta.

Liikenne ohjataan kulkemaan ennen tunnelia käytetyn vanhan tieyhteyden kautta, joka kulkee tunnelin vieressä ja toimii nykyisin pyörätienä ja jalkakäytävänä. Liikennettä ohjataan paikalla liikennevaloin, joten matkaan kannattaa varata enemmän aikaa kuin tavallisesti.

Tunneli avataan liikenteelle heti tarkastuksen päätyttyä.

Tunnelin sulkemisessa on kelivaraus. Huonon keliennusteen vuoksi tunnelin sulkeminen voidaan peruuttaa hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, tunnelin hallinnoija, projektipäällikkö Tero Tiensuu, tero.tiensuu@ely-keskus.fi, puh. 0295 021 134

Työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaa:
Terranor Oy, Kristian Häggroth, kristian.haggroth@terranor.fi, puh. 040 283 0850

Kuvat

Karttakuva kohteesta.
Karttakuva kohteesta.
Lataa

ELY-keskukset edistävät alueellista kehittämistä

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Antalet arbetslösa arbetssökande ökade tredje mest i Nyland (Nyland)20.2.2024 08:00:00 EET | Tiedote

I slutet av januari var antalet arbetslösa arbetssökande sammanlagt 95 586 i Nyland. Av dem var 86 952 utan anställning och 8 634 permitterade. Jämfört med året innan ökade antalet arbetslösa utan anställning med 7 929 personer (10,0 %) och antalet permitterade med 3 522 personer (68,9%). I hela landet ökade antalet arbetslösa utan anställning 8,7 % och antalet permitterade 56,6 % jämfört med året innan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye