Perheyritysten liitto ry

Kutsu medialle: Perheyritysten liiton Presidentinvaalitentti puntaroi, mikä on terveen talouden rooli Suomen turvallisuudessa

Jaa

Perheyritysten liiton Presidentinvaalitentissä torstaina 16. marraskuuta klo 14–15 tentataan presidenttiehdokkaiden ulko- ja turvallisuuspoliittisia näkemyksiä. Maailmanpoliittisen tilanteen ohella keskustelun ydin kohdistuu Suomen taloudelliseen menestykseen.

Mistä tulevat Suomen suurimmat turvallisuusuhat - sisältä vai ulkoa ja mitkä ne ovat? Entä minkä roolin tuleva presidentti ottaa talouden suhteen? 

Tervetuloa seuraamaan striimin välityksellä presidenttiehdokkaiden tiukkaa paneelikeskustelua. Keskustelijoina ovat Pekka Haavisto, Olli Rehn ja Alexander Stubb. Paneelin juontaa Katri Makkonen ja se striimataan Perheyritysten liiton Youtube-kanavalle.

Aika ja paikka: Striimilähetys torstaina 16. marraskuuta klo 14–15 tai paikan päällä Helsingissä Fennian pääkonttorilla, os. Kyllikinportti 2.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Pyydämme tilaisuuden striimiin tai paikan päälle osallistuvia median edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 15.11. klo 14 mennessä Tiina Tikanderille, tiina.tikander@perheyritys.fi tai 050 589 0185. Ilmoittautuneille toimitetaan striimilinkki tilaisuuteen.  

Median edustajilla on mahdollisuus osallistua Presidentinvaalitenttiin myös paikan päällä Helsingissä Fennian pääkonttorilla, os. Kyllikinportti 2, mutta osallistuminen edellyttää etukäteisilmoittautumista.

Yhteyshenkilöt

Perheyrityksen liitto edustaa suomalaisia perheyrityksiä ja niiden omistajia sekä edistää niiden roolia yhteiskunnassa. Perheyritysten liiton 500 jäsenyritystä työllistävät yhteensä n. 180 000 henkilöä. Liiton keskivertojäsenyrityksen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto 40,5 mrd. euroa.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Perheyritysten liitto ry

Poliittisilla lakoilla tuntuvia vaikutuksia - lykkäävät perheyritysten rekrytointeja20.3.2024 06:00:00 EET | Tiedote

Poliittisista lakoista on aiheutunut suomalaisten perheyritysten toiminnalle paljon haittaa. Perheyritysten liiton jäsenyritykset ilmoittavat, että lakoista on seurannut 84 prosentille perheyrityksistä haittaa. Jopa yli kolmannes yrityksistä arvioi, että haittaa on aiheutunut erittäin tai melko paljon. Satamien sulkemiseen kohdistuneet lakot ovat suoraan heikentäneet kasvunäkymiä ja tulosodotuksia sekä vähentäneet investointeja. Poliittiset lakot jarruttavat myös perheyritysten rekrytointeja ja aiheuttavat lomautuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye