Artome Oy

Suomalaisen pioneeriyrityksen Artomen uusi tuote vapauttaa oppimistilojen potentiaalin

Jaa

Audiovisuaalisen alan pioneeri Artome tuo markkinoille portfolionsa kolmannen tuotteen, joka on suunnattu luokkahuoneisiin. Uusi tuote tarjoaa elämyksellisen oppimiskokemuksen oppilaille, istumapaikasta riippumatta. Opettajille se puolestaan on luotettava kumppani ja laadukkaan opetusteknologian mahdollistaja, joka on hetkessä valmis esittämiseen missä ja milloin tahansa.

Artome S1 on suunniteltu mukautumaan jokaisen luokkahuoneen vaihteleviin tarpeisiin.
Artome S1 on suunniteltu mukautumaan jokaisen luokkahuoneen vaihteleviin tarpeisiin.

Artomen uusi tuote Artome S1 vastaa jokaisen luokkahuoneen vaihteleviin tarpeisiin. Luokkahuoneisiin suunnattu tuote on täysin liikuteltava ja sen tuottaman suuren kuvan ansiosta esitettävä sisältö on helposti nähtävissä myös takarivistä. Artome S1:n avulla luokkahuoneen muuntaminen dynaamiseksi oppimisympäristöksi käy hetkessä. Samalla mukaansatempaavien oppimiskokemusten tarjoaminen oppilaille on vaivatonta ja opetusmateriaalien visuaalinen esittäminen yhdistettynä laadukkaaseen äänentoistoon luovat yhdessä elämyksellisen oppimiskokemuksen.

Kansainvälistä osaamista

Artome S1 on portfolion kolmas tuote. Vuonna 2021 lanseerattu hybridikokouksiin keskittyvä Artome M10 on kerännyt kansainvälistä tunnustusta ja kiinnostusta monissa eri maissa. Yrityksen toinen tuote suuriin tapahtumatiloihin skaalautuva Artome X20 lanseerattiin viime vuonna. Kansainväliseen nousukiitoon ponnahtaneen Artomen asennusvapaita ja audiovisuaalisella teknologialla varustettuja esitysratkaisuja on myyty jo yli 30 maahan.

Maailman valloitusta varten kokemusta ja näkemystä löytyy paitsi Artomen hallituksesta, myös Artomen tuoreelta toimitusjohtajalta Mika Salomaalta, jolla on takanaan pitkä kansainvälinen ura kulutuselektroniikan parissa: ”Lähtökohtamme on rikastuttaa käyttäjäkokemusta ja poistaa tilan tuomat rajoitteet”

Artome S1 lyhyesti

Artome S1 on suunniteltu mukautumaan jokaisen luokkahuoneen vaihteleviin tarpeisiin. Liikuteltavuutensa ansiosta se on helppoa rullata paikalle mihin tahansa opetustilaan. Sen avulla luokkahuoneen muuntaminen dynaamiseksi oppimisympäristöksi käy hetkessä ja samalla mukaansatempaavien oppimiskokemusten tarjoaminen oppilaille on vaivatonta ja sujuvaa. Artome S1:n avulla opetusmateriaalien pelillistäminen on sujuvaa eri alustoja hyödyntämällä ja suuren kuvan ansiosta esitettävä sisältö on helposti nähtävissä myös takarivistä. Sisältöä voidaan esittää vaivattomasti miltä tahansa laitteelta, kuten tietokoneelta, jossa on HDMI-liitäntä tai langattomasti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Artome on vuonna 2016 perustettu heinolalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa audiovisuaalisella teknologialla varustettuja designkalusteita. Ajatus asennusvapaasta ja helposti käyttöön mukautuvasta esitysteknologiasta on ollut -ja on edelleen- Artomen perusta. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille suomalaista designia unohtamatta. Artome valmistaa Heinolan tehtaalla siirrettäviä plug-and-play ominaisuuksin varustettuja älykalusteita esittämiseen, oppimiseen ja moneen muuhun -vain mielikuvitus on rajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Artome Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye