Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Poikkeuksia Hailuodon ja Oulun välisessä linja-autoliikenteessä 28.11.2023

Jaa

Hailuodon ja Oulun välinen lauttaliikenne on jouduttu keskeyttämään meriveden painuttua poikkeuksellisen alas. Lauttaliikenteen keskeytyminen vaikuttaa myös Hailuodon ja Oulun välillä liikennöivän linjan 59 vuoroihin. Vuorot ajetaan toistaiseksi vain Oulusta Oulunsalon lauttarantaan ja takaisin.

Autolautta jäisellä merellä.
Kuva: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Oulusta klo 9.20 lähtenyt vuoro ajetaan Oulunsalon lauttarantaan, jonne saavutaan klo 9.55. Vuoroa ei ajeta Oulunsalon lauttarannasta Marjaniemeen. Vuoron normaali saapumisaika Marjaniemeen olisi klo 11.15.

Seuraava vuoro Oulunsalon lauttarannasta lähtee kohti Oulua klo 12.55. Vuoroa ei ajeta Marjaniemestä Oulunsalon lauttarantaan. Vuoron normaali lähtöaika Marjaniemestä olisi klo 11.45.

Tämänhetkisen tiedon mukaan lauttaliikenne on keskeytyneenä klo 16.00 asti. Päivän muut vuorot OYS:sta Marjaniemeen klo 16.00 ja Marjaniemestä Ouluun klo 18.20 pystyttäisiin ajamaan normaalisti. Ajantasaiset tiedot linja-autoliikenteen keskeytyksistä ovat saatavilla Oulun seudun liikenteen (OSL) verkkosivuilta ja reittioppaasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakaspalautteet: Liikenteen asiakaspalvelu, www.palautevayla.fi/aspa

Puh:0295 020 600

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

vaihde 0295 038 000

https://www.ely-keskus.fi/ely-pohjois-pohjanmaa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

ELY-keskus on asettanut nähtäville Pyhäjärven Itämäen tuulivoimahankkeen YVA-selostuksen sähkönsiirtoa koskevan täydennyksen28.2.2024 08:03:56 EET | Tiedote

Neoen Renewables Finland Oy suunnittelee uuden Itämäki-Pysäysperä 400 kilovoltin voimajohdon rakentamista Itämäen tuulivoimapuiston sähkönsiirron tarpeisiin. Ympäristövaikutusten arviointiselostus on laadittu aiemman Itämäen tuulivoimapuistohankkeen (Pyhäjärvi) ympäristövaikutusten arviointimenettelyn täydennykseksi voimajohdon reittisuunnitelmien muututtua. Voimajohto sijoittuisi Pyhäjärven ja Haapajärven kaupunkien alueille.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on asettanut nähtäville Sievin Malakakankaan tuuli- ja aurinkovoimapuiston ympäristövaikutusten arviointiselostuksen21.2.2024 12:51:23 EET | Tiedote

Ympäristövaikutusten arviointimenettelystä annetun lain mukainen ympäristövaikutusten arviointiselostusta koskeva kuulutus on nähtävillä 21.2. – 21.4.2024 Sievin kunnan sekä Kannuksen ja Kalajoen kaupunkien internet-sivujen virallisissa ilmoituksissa. YVA-aineisto on nähtävillä osoitteessa www.ymparisto.fi/malakakankaantuulivoimaYVA. Paperimuodossa YVA-selostukseen voi tutustua Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa (Veteraanikatu 1, Oulu), Sievin kunnanvirastossa, Kannuksen ja Kalajoen kaupungintaloilla sekä Sievin, Kannuksen ja Kalajoen pääkirjastoissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye