Skanska Oy

Punkaharjun koulun työmaa palkittiin Talonrakennusteollisuuden Itä-Suomen piirin työturvallisuuskilpailussa

Jaa

Punkaharjun koulun työmaa on palkittu parhaana peruskorjaustyömaana Talonrakennusteollisuuden Itä-Suomen piirin työturvallisuuskilpailun konsernisarjassa. Kilpailun järjestävät Talonrakennusteollisuus ry, Rakennusliitto ry sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue. AVIn tarkastajat luotasivat kilpailussa 79 rakennustyömaata Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa.

Punkaharjun koulu viimeistelyvaiheessa marraskuussa 2023
Punkaharjun koulu viimeistelyvaiheessa marraskuussa 2023

”Kisan kokonaistaso oli yhdeksän vuoden tarkastusajanjaksoni korkein ja erot pienimmät kärjen kesken, vaikka kilpailukriteerejä on useasti tiukennettu ja laajennettu. Tänä vuonna kiinnitettiin erityishuomiota turvallisuusjohtamiseen ja pölynhallintaan”, Itä-Suomen aluehallintovirasto AVIn tarkastaja Arto Liukkonen kertoo.

Punkaharjun koulun työmaa on käynnistynyt vuonna vuoden 2022 keväällä, ja se valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä. Hankkeessa peruskorjataan suojeltu vanha koulurakennus, jonka viereen tulee puurakenteinen uudisosa. Rakennukset yhdistyvät yhdyskäytävän kautta.

”Olen erittäin tyytyväinen, että pitkäaikainen turvallisuustyö, jossa korostuvat suunnitelmallisuus, koulutus, yhteistyö ja sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin, tuottaa tulosta. Ei sovi unohtaa myöskään LIFE-kulttuurin merkitystä välittämisen ilmapiirin synnyttämisessä. Tyytyväisenä ei kuitenkaan voi jäädä paikalleen, vaan jatkamme toiminnan kehittämistä”, kertoo aluejohtaja Petri Laukkanen Skanskasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Skanska Talonrakennus Oy, aluejohtaja Petri Laukkanen, puh. 050 400 3309, petri.laukkanen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2022 lopussa noin 2 000 henkilöä Suomessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Skanska Oy

Skanska ja Metropolia Ammattikorkeakoulu sinetöivät pitkään jatkuneen kumppanuuden työelämäyhteistyösopimuksella24.11.2023 10:00:29 EET | Tiedote

Skanska ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia, ja nyt kumppanuus on sinetöity työelämäyhteistyösopimuksella. Yhteistyö liittyy muun muassa Metropolian opiskelijoiden työelämälähtöiseen opiskeluun ja harjoitteluun, tutkimus- ja kehitystyöhön innovaatiotoiminnassa sekä Skanskan henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye