Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO sähköistää liikkumisen panostamalla vahvasti ABC-latausasemien verkostoon

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on panostanut vuoden 2023 aikana vahvasti sähköiseen liikkumiseen laajentaen ABC-latausasemien verkostoa määrätietoisesti. Uusia ABC-latausasemia on avattu Sale Saukkolaan, Sale Hiidensalmelle, ABC Lohjalle, ABC Piihoville, S-market Tynninharjulle, S-market Tupuriin ja S-market Kemiöön. Verkosto jatkaa kasvuaan vuoden alusta Prisma Nummelan ja Prisma Halikon asemilla, sekä myöhemmin S-market Vihdin, Prisma Lohjan ja Sale Nummelan latausasemilla.

Yhteiskuntamme siirtyessä jatkuvasti kohti vihreämpää liikkumista, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on panostanut vahvasti ABC-latausasemien verkoston laajentamiseen. Vuoden 2023 aikana on avattu seitsemän teho- tai suurteholatausasemaa.

”Haluamme olla oman seutumme edelläkävijänä kestävän kehityksen liikkuvuuden tarjoajana ja kasvattaa latausverkostoamme kattamaan koko toimialueemme mahdollisimman laajasti”, kertoo SSO:n liikennekaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen ja jatkaa ”asiakkaidemme toiveena ja tarpeena on nimenomaan ollut saada nopeaa suurteho-, tai teholatausta sujuvan matkanteon varmistamiseksi. On hienoa saada vastata asiakkaiden toiveisiin tarjoamalla näin laajan latausverkoston sähköautoileville asiakkaille.”

ABC-latausasemalla lataaminen tapahtuu kätevästi ABC-mobiililla, joka on erittäin helppokäyttöinen ja toimintavarma. Applikaatiosta on helppo seurata lataamisen edistymistä vaikkapa kauppareissun tai muun asioinnin lomassa. ABC-mobiilin voit ladata maksutta omasta sovelluskaupastasi. SSO:n ABC-liikenneasemilta löytyy myös eri yhteistyökumppanien kanssa toteutettuja latausasemia, mm. Tesla ja Recharge, jotka toimivat heidän omilla sovelluksillaan. Lisäksi Prismoista ja kauppakeskus Lohesta löytyvät Plugit-sovelluksella toimivat peruslatausasemat.

Vastuullisuus on yksi SSO:n arvoista ja haluamme tukea päästötöntä liikennettä laajentamalla ABC-latausasemien verkostoa myös tulevien vuosien aikana. Tammikuussa 2024 avautuvat latausasemat Prisma Nummelaan ja Halikkoon, ja keväällä Prisma Lohjalle sekä S-market Vihtiin. Syksyllä vuorossa on vielä uuden Sale Nummelan yhteyteen tuleva ABC-latausasema.

ABC-latausverkosto kasvaa jatkuvasti usean osuuskaupan alueella ja ajantasaisen tiedon latausverkostosta voi tarkistaa esimerkiksi ABC-lataajat Facebook-ryhmästä tai ABC-mobiilista.

Lisätietoja: Toimialajohtaja Heikki Vottonen p. 044 320 5600

Avainsanat

Kuvat

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kannustajat-ohjelma jatkuu 60 000 euron tukipotilla myös tänä vuonna29.1.2024 12:10:00 EET | Tiedote

Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa käynnistetty Kannustajat-ohjelma saa jatkoa, kun tämän vuoden ensimmäinen ohjelmaan haku alkaa tammikuun lopussa. 120-vuotisjuhlavuonna 2023 SSO nosti Kannustajat-ohjelman tukipotin 60 000 euroon ja sama huima yhteissumma on jaossa myös tälläkin kertaa. Kannustajat-ohjelman kautta paikallisilla, lasten ja nuorten harrastustoiminnan ja hyvinvointia edistävän toiminnan parissa toimivilla yhdistyksillä, kulttuuritoimijoilla sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöillä on mahdollisuus hakea matalalla kynnyksellä tukea toimintaansa, asiakasomistajien saadessa lopulta päättää tuen saajat äänestämällä.

Laadukkaita ja herkullisia, oman seudun osaajien tekemiä ruokia valmistava Sinun Keittiö on nyt avattu.24.1.2024 10:33:45 EET | Tiedote

Laadukkaita ja herkullisia, oman seudun osaajien tekemiä ruokia valmistava Sinun Keittiö on nyt avattu. SSO:n uusi liiketoimintamalli helpottaa arjen ruokahuoltoa tarjoamalla ravintolatasoisia valmiita ja puolivalmiita tuotteita, joita voi ostaa Lohjan, Nummelan ja Vihdin alueen marketeista sekä Lohjan Tytyrillä sijaitsevasta Puodista. Lisäksi Sinun Keittiön kautta voi tilata näyttäviä herkkuja juhliin kätevän juhlapalvelun kautta ja nauttia maittavaa lounasta arkisin Sinun Keittiön Puodissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye