Kustannusosakeyhtiö Otava

Anna-Leena Härkönen käy Kissapsykoosi-kokoelmassa läpi äitiysväkivaltaa, ravintolakäyttäytymistä, väärin lohduttamista ja 26 muuta nykyaikamme ilmiötä

Jaa

Anna-Leena Härkönen kirjoittaa sumeilematta kaikesta, mistä hän on ärtynyt, huvittunut tai huolestunut. Kissapsykoosiin on koottu 29 jäljittelemättömän tarkkanäköistä kolumnia nykyajastamme.

Anna-Leena Härkönen Kissapsykoosi
"Jotkut pitävät virkistyspäivistä. He kokevat niitten parantavan yhteisöllisyyttä. Loput haluavat hirttäytyä", pohtii Anna-Leena Härkönen Kissapsykoosi-teoksessa.

Miksi äidit istuvat aina syytettyjen penkillä? Miksi ravintola tarjoaa friteerattua jäkälää tai punajuuripölyä, niin että kotona on voideltava nälkään meetvurstileipä? Onko virkistyspäivänä virkistyttävä juuri työnantajan määräämällä tavalla, kuten vetämällä laivalla kännit, heräämällä väärissä hyteissä ja sotkemalla kaikkien asiat? Vanhemmat ikäluokat ovat nuorten mielestä emotionaalisesti epäkypsiä, mutta miten ihmeessä aikuinen ihminen voi suhtautua kypsästi kermassa haudutettujen all inclusive -koteihin tottuneiden nuorten puheisiin?

Kissapsykoosiin kootut 29 kolumnia ovat taattua Anna-Leena Härköstä.  Teos julkaistaan kovakantisena 11.12.2023.

Anna-Leena Härkönen on teini-ikäisestä lähtien kuulunut kulttuurielämämme huippuihin niin kirjailijana, käsikirjoittajana kuin näyttelijänä. Hänen esikoisteoksensa Häräntappoase palkittiin J.H. Erkon rahaston palkinnolla vuoden 1984 parhaana esikoisteoksena, minkä lisäksi hän on saanut kahdeksan muuta tunnustusta. Kissapsykoosi on hänen 26. teoksensa. 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Antiikkimaailmaan sijoittuva esikoiskirja käynnistää vauhdikkaan ja vastustamattoman hyvänmielen dekkarisarjan29.2.2024 12:19:31 EET | Tiedote

Englantilainen C. L. Miller aloitti kirja-alan työt avustamalla antiikkialan eksperttinä kansainvälisestikin tunnettua äitiään Judith Milleriä. Myöhemmin hän päätti toteuttaa suuren unelmansa ja alkoi kirjoittaa kokopäiväisesti. Millerin esikoisteos julkaistiin englanninkielisenä alkuperäisversiona helmikuun alussa ja se nousi saman tien USA Todayn bestseller-listalle. Suomenkielinen versio Antiikin metsästäjän murhaopas julkaistaan maaliskuussa. ”Millerin valloittava esikoinen paljastaa antiikkialan pimeän puolen.” – Publishers Weekly "Herkullinen lukukokemus – kuka voisi vastustaa aarteenetsintää, jonka keskiössä on murha?" – SJ Bennett

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye