Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue palaa normaaliin valmiustasoon

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialue palaa normaaliin valmiustasoon 4.12.2023 alkaen. Pirkanmaan hyvinvointialueella nostettiin valmiustasoa tehostettuun valmiuteen 8.11.2023, kun hoidon ruuhkaantuminen erityisesti koronapotilaiden vuoksi sekä riskiryhmien koronarokotusten nopeuttaminen vaativat lisätoimia.

Tilanteessa tarvittiin erityisjärjestelyjä henkilöstöresurssien kohdentamiseen, tehostettua toiminnan johtamista ja tiheästi päivittyvää, ajantasaista tilannekuvaa. 

Kuluneiden kolmen viikon aikana valmiustason nostamiseen johtaneet syyt ovat pääosin poistuneet. Palvelutuotannon kriittiset toiminnot pystytään turvaamaan eikä vahvennettua johtamisjärjestelyä enää tarvita. Sairaalahoitoa vaativien koronapotilaiden määrä on vähentynyt ja koronarokotusten antaminen on edennyt ripeästi. Eri palvelujen yhteistyönä on järjestetty useita rokotustapahtumia, ja nyt Pirkanmaan hyvinvointialueella ollaan edellä viimevuotista rokotustahtia.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoitotahtokampanja käynnistyy - katso videot ja osallistu kampanjaan somessa26.2.2024 16:41:11 EET | Tiedote

Elämän loppuvaihe saattaa mietityttää ikääntynyttä asiakasta ja hänen läheisiään. Ikäihmisten palveluissa ammattilaiset kohtaavat elämän loppuvaihetta koskevaa keskustelua lähes päivittäin. Asiakas voi ilmaista hoitotahdossa omat toiveensa myös elämän loppuvaiheen hoidon osalta. Hoitotahto ja sen tekeminen tuovat hoitoon liittyvät toiveet, pelot ja mahdollisuudet yhteiseen keskusteluun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye