Accountor

Accountor on tehnyt sopimuksen ostaakseen Deloitten kirjanpito- ja palkkaliiketoiminnan Ruotsissa vahvistamaan asemaansa Pohjoismaissa

Jaa

Accountor pyrkii vahvistamaan asemaansa Pohjoismaissa. Tänään Accountor tekee tärkeä liikkeen, kun Accountor on allekirjoittanut aiesopimuksen ostaakseen Deloitten kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelujen Ruotsissa.

Accountor

”On ilo kertoa, että Accountorin kasvu Pohjoismaissa jatkuu. Kun viranomaiset ovat vahvistaneet kaupan, saamme Deloittelta yli 120 ammattilaista vahvistamaan kilpailukykyämme ja ydintoimintojamme sekä laajentamaan maantieteellistä asemaamme entisestään Pohjoismaissa”, sanoo Niklas Sonkin, Accountorin toimitusjohtaja.

Yritykset kohtaavat uudenlaisia haasteita digitalisaation sekä uusien regulaatioiden ja määräysten myötä. Talous- ja palkkahallinnon konsultoinnin rooli on siksi tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Tämän vaikutus näkyy niin yrityksille kuin laajemmin yhteiskunnassa.

”Deloitte on hyvämaineinen ja arvostettu yritys, joka on tunnettu ammattitaidostaan. Me olemme sitoutuneita tarjoamaan osaamistamme ja erinomaista palvelua asiakkaillemme. Tämän kaupan myötä pystymme yhä kattavammin vastaamaan alati muuttuviin vaatimuksiin. Samalla mahdollistamme paremmin sekä meille että asiakkaillemme menestystä pitkälle tulevaisuuteen”, sanoo Accountorin Ruotsin maajohtaja Magnus Högvall.

Deloitten puolelta kauppa on linjassa heidän globaalin strategian kanssa:

"Tämä on hyvin johdettua liiketoimintaa, joka tarjoaa kirjanpito- ja kotimaan palkkapalveluita erittäin ammattitaitoisten konsulttien ja neuvonantajien toimesta. Nämä palvelut eivät kuulu Deloitten pitkän aikavälin strategiaan ja palvelutarjontaan. Tätä kautta uskomme luovamme paremmat mahdollisuudet palveluiden kehitykselle ja pitkän aikavälin kasvulle, mukaan lukien henkilöstön kehittymismahdollisuudet. Accountor on yksi alansa johtavista yrityksistä, jolla on kunnianhimoinen kehitys- ja investointisuunnitelma, ja sen arvot vastaavat omiamme", sanoo Anders Rinzén, joka on partnerina Deloittella Ruotsissa.

Kaupan toteutuminen edellyttää kaupan ehtojen ja asianomaisten viranomaisten hyväksyntää.

Yhteyshenkilöt

Accountor

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Accountor on mukana YK:n Global Compact -aloitteessa ja noudattaa sen periaatteisiin perustuvaa lähestymistapaa vastuulliseen liiketoimintaan. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 260 M€.

www.accountor.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Accountor

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye