Suomen YK-liitto

Kutsu medialle: Ulko- ja turvallisuuspoliittinen presidentinvaalipaneeli

Jaa

Suomen YK-liitto, Paasikivi-seura, UKK-seura ja Helsingin yliopisto järjestävät ulko- ja turvallisuuspoliittisen presidentinvaalipaneelin Maailma murroksessa.

Tervetuloa seuraamaan Maailma murroksessa - ulko- ja turvallisuuspoliittista paneelia!

Aika: 19.12.2023 kello 15:00 – 17:00 
Paikka: Helsingin yliopiston juhlasali, Aleksanterinkatu 5, Helsinki ja striimi

Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoita organisaation kohdalla Toimittaja / edustamasi media. Voit myös ehdottaa kysymystä.

Mukana ovat presidenttiehdokkaat: Mika Aaltola, Li Andersson, Sari Essayah, Pekka Haavisto, Jussi Halla-Aho, Harry Harkimo, Olli Rehn, Alexander Stubb ja Jutta Urpilainen.

Juontaja: Kari Lumikero

Ovet avataan tuntia ennen tapahtumaa. Yleisön toivotaan saapuvan saliin 14.45. Varaudu näyttämään henkilöllisyystodistuksesi. Sisäänkäynti Aleksanterinkatu 5:n kautta.

Tilaisuus striimataan Suomen YK-liiton YouTubessa.

Linkki ilmoittautumissivulle: Maailma murroksessa

Linkki striimiin: Maailma murroksessa (YouTube)

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen YK-liitto

Suomen YK-liitto: Ilmastokriisin torjuminen vähentää nälkää ja konflikteja25.5.2023 11:58:38 EEST | Kutsu

YK:n mukaan jo 40 prosenttia maailman väestöstä asuu alueilla, jotka ovat erittäin haavoittuvia ilmastonmuutoksen seurauksena lisääntyville sään ääri-ilmiöille. Samaan aikaan maailman nälkäisten määrä on ennätyksellisen suuri: Apulaisjohtaja Satu Santala YK:n maatalousrahastosta ja kansanedustaja Oras Tynkkynen kertovat, millaisilla ilmastoratkaisuilla maailman nälkäisten määrää sekä konfliktien määrää voidaan vähentää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye