HelsinkiMissio

Yksinäisyyttä vähentävä lahjapaketti jokaiseen kotiin: Joulun tähdet -juhlakonsertti Nelosella

Jaa

Anna Puu, Juha Tapio, Kuumaa, Suvi Teräsniska ja Viivi esiintyvät HelsinkiMission Joulun tähdet –konsertissa yksinäisyyttä vastaan Nelosella 17.12. klo 20. Hyväntekeväisyyskonsertilla hankitaan varoja 140 vuotta täyttävän järjestön yksinäisyyttä vähentävään työhön.

Anna Puu, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Kuumaa ja Viivi esiintyvät HelsinkiMission Joulun tähdet –konsertissa yksinäisyyttä vastaan Nelosella 17.12.
Anna Puu, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Kuumaa ja Viivi esiintyvät HelsinkiMission Joulun tähdet –konsertissa yksinäisyyttä vastaan Nelosella 17.12.

HelsinkiMissio haluaa tuoda joulun tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta jokaiseen kotiin. Konsertissa esitetään artistien omia kappaleita sekä joululauluja. Musiikillisesta sisällöstä vastaa konsertin kapellimestari Leri Leskinen yhtyeineen. Juhlan kunniaksi tähtiartistien kanssa nousevat lavalle myös HelsinkiMission omat tähdet, musiikkikeskus Resonaarin oppilaat Eeva Lusenius ja Juho Lähteenmäki. Konsertin juontaa Jaana Pelkonen.

Konsertti on taltioitu Aleksanterin teatterissa Helsingissä ja esitetään Nelosella sunnuntaina 17.12. klo 20, tiistaina 19.12. klo 18.30, torstaina 21.12. klo 17.30, perjantaina 22.12. klo 18.30 ja jouluaattona 24.12. klo 16.20. Konsertti on yksi joulunajan katsotuimpia TV-ohjelmia.

Työtä yksinäisyyttä vastaan kolmella vuosisadalla

HelsinkiMissio juhlii tänä vuonna 140-vuotista taivaltaan. Toiminta käynnistyi jouluna vuonna 1883 aikanaan köyhässä Punavuoressa. HelsinkiMission ensimmäinen työntekijä Cecilia Blomqvist teki kotikäyntejä sairaiden luokse, jakoi ruokalahjoituksia ja perusti päiväkodin, työtupia ja monia muita auttamismuotoja, joita tarvittiin kipeästi.

Tänä päivänä HelsinkiMission tehtävä on vähentää yksinäisyyttä. Järjestö toimii noin sadan ammattilaisen sekä lähes tuhannen vapaaehtoisen voimin valtakunnallisesti.

Konsertilla hankitaan varoja HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön

Ohjelman aikana voi auttaa yksinäisiä tekemällä lahjoituksen tekstiviestillä, puhelimitse, verkossa tai MobilePaylla.

HelsinkiMission vapaaehtoiset ja ammattiauttajat tukevat ja auttavat nuoria, aikuisia, perheitä ja ikäihmisiä monin tavoin. Apu on tutkitusti tuloksellista, yksinäisyyttä vähentävää ja hyvinvointia vahvistavaa. Kaikki apu on asiakkaille maksutonta.  

Epävakaa talous- ja maailmantilanne ovat lisänneet apua tarvitsevien määrää. Siksi myös lahjoitusten tarve on tällä hetkellä suurempi kuin koskaan.

Nyt on riemun raikkahin aika – samalla yhä useampi suomalainen kokee jouluna yksinäisyyttä

Joillekin joulu on vuoden odotetuinta aikaa, toisille vuoden yksinäisintä. Tänään joka kymmenes suomalainen kärsii haitallisesta, pitkäkestoisesta yksinäisyydestä. Joulun tähdet -konsertti on osa HelsinkiMission Muista ihmistä lähelläsi -joulukeräystä. Nettisivulla osoitteessa helsinkimissio.fi/joulu voi auttaa yksinäisiä tekemällä kertalahjoituksen tai liittymällä kuukausilahjoittajaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

varainhankintapäällikkö Niina Frösén, niina.frosen@helsinkimissio.fi 044 735 5138             

viestintäpäällikkö Kristiina Backberg, kristiina.backberg@helsinkimissio.fi 044 733 1544

Kuvat

Anna Puu, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Kuumaa ja Viivi esiintyvät HelsinkiMission Joulun tähdet –konsertissa yksinäisyyttä vastaan Nelosella 17.12.
Anna Puu, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Kuumaa ja Viivi esiintyvät HelsinkiMission Joulun tähdet –konsertissa yksinäisyyttä vastaan Nelosella 17.12.
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö. Vähennämme yksinäisyyttä ja lisäämme hyvinvointia. Tunnemme yksinäisyyden ja tiedämme keinot sen voittamiseksi. Vuonna 2023 olemme toimineet 140 vuoden ajan.

Toimimme sadan ammattilaisen ja tuhannen vapaaehtoisen voimin. Kohtaamme, tuemme ja autamme vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tarjoamme yksinäisyyttä lievittäviä palveluja valtakunnallisesti sekä mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisena kohtaamaan muita.

Kutsumme kaikki tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Tavoitteemme on, että kukaan ei jää yksin.

helsinkimissio.fi

#yhdessäyksinäisyysvoitetaan

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HelsinkiMissio

500 000 kokemusta yksinäisyydestä – HelsinkiMissio kerää varoja yksinäisyyden vähentämiseksi23.4.2024 06:30:00 EEST | Tiedote

Joka kymmenes suomalainen kärsii haitallisesta, pitkäkestoisesta yksinäisyydestä. Se tarkoittaa, että Suomessa on yli 500 000 yksinäistä, joille yksinäisyyden kokemus tuo surua ja tuskaa päivittäin. Jatkuva yksinäisyys on vakava terveydellinen riski ja aina vakava inhimillinen kokemus. HelsinkiMissio kerää varoja 22. huhtikuuta käynnistyvällä kampanjalla yksinäisyyden vähentämiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye