Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Espoo ja Vantaa tarjoavat lapsille ja nuorille lippuja vuoden viimeisiin Kiekko-Espoon ja Kiekko-Vantaan peleihin

Jaa

Espoolaisilla ja vantaalaisilla lapsilla ja nuorilla on yli kuntarajojen mahdollisuus kokea naapurikaupunkien kohtaamiset jääkiekon Mestiksen ottelutapahtumissa joulun välipäivinä. Sekä Espoossa että Vantaalla käytävien otteluiden katsomot täyttyvät nuorista kannustajista, kun kaupungit jakoivat yhdessä 700 lippua muun muassa koulujen, oppilaitosten sekä Ice Heartsin kautta.

Kuva: Kiekko-Espoo

Naapurikaupunkien ensimmäinen ottelu pelataan torstaina 28.12. jolloin Kiekko-Vantaa ja Kiekko-Espoo kohtaavat Vantaan Trio Areenalla. Heti perään perjantaina 29.12. joukkueet ottelevat Espoo Metro Areenalla.

Idea yhteistyötä nousi esiin kaupunginjohtajien Jukka Mäkelän ja Pekka Timosen keskusteluissa. ”Sekä Espoon että Vantaan jääkiekkojoukkueet pelaavat Mestiksessä, ja on hienoa saada kokea ”back to back” -pelejä. Ne nostavat tunnetta pelaajissa ja katsojissa. Mestiskausi on tänä vuonna mielenkiintoinen ja tasokin on kova, joten näitä pelejä kannattaa seurata. Toivottavasti näemme myös Tikkurilassa paljon Kiekko-Espoon värejä katsomossa!”, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä toteaa. Hän toivottaa sekä naapurit että espoolaiset tervetulleiksi Espoon kotipeliin.

Myös Vantaan kaupunginjohtaja Pekka Timonen odottaa loppuvuoden otteluita innostuneena. ”Naapurikaupunkien Vantaan ja Espoon kohtaamisessa jääkiekossa on positiivista jännitettä. Molemmissa kaupungeissa on vahva jääkiekkokulttuuri ja tahtoa viedä sitä eteenpäin. Toivon, että tulemme näkemään kaksi klassikko-ottelua, ja niissä paljon molempien joukkueiden kannattajia”, hän kertoo.

Liikkuminen oman kotikaupungin ulkopuolelle pääkaupunkiseudulla on helppoa julkisilla kulkuneuvoilla, kun paikalle pääsee niin metrolla, bussilla kuin junallakin.

Yhteyshenkilöt

Lea Rintala, tapahtumapäällikkö
Espoon kaupunki
lea.rintala@espoo.fi, 046 877 1952

Jarna Hyvärinen, PR-koordinaattori
Vantaan kaupunki
jarna.hyvarinen@vantaa.fi, 043 826 8429

Kuvat

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye