Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskaupan kesätyöhaku on käynnistynyt

Jaa

Kymen Seudun Osuuskauppa palkkaa tulevana kesänä noin 1000 kesätyöntekijää. Työtehtäviä on tarjolla koko osuuskaupan toimialueella niin kaupan alalla kuin matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissakin. Kesätyöhaku on auki 2.1.-4.2.2024.

Kesän 2024 kausityöntekijät tulevat työskentelemään monen mittaisissa työsuhteissa ja lukuisissa eri yksiköissä. Lyhyimmät työsuhteet ovat kahden viikon pituisia työharjoitteluita ja pisimmät kesätyöjaksot alkavat jo maaliskuussa ja jatkuvat aina syys-lokakuulle saakka. Työskentelytoimipisteitä ovat esimerkiksi Prismat, S-marketit, Salet, Sokokset, ABC-liikennemyymälät, lukuisat ravintolayksiköt ja Sokos Hotellit. Myös Tykkimäki Resort ja Tykkimäen huvipuisto työllistävät ison osan kausityöntekijöistä.

– Tarjoamamme työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja sekin on huomionarvoista, että valtaosaan tehtävistä ei tarvita minkäänlaista aiempaa työkokemusta. Etsimme ensisijaisesti aktiivisia ja asiakaspalvelusta innostuneita työntekijöitä, jotka haluavat viettää ikimuistoisen kesän kanssamme. Myös alle 18-vuotiaille on tarjolla huomattava määrä työmahdollisuuksia Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujakson merkeissä, kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana eikä ensimmäisien työsopimuksien solmiminen ennen hakuajan päättymistä ole sekään poikkeuksellista. Eniten sopimuksia allekirjoitetaan kuitenkin maalis-huhtikuussa, sillä suurin osa työtehtävistä alkaa touko-kesäkuussa.

– Koska ensimmäiset työsuhteet alkavat jo maaliskuussa, on prosessin kuitenkin edettävä joutuisasti. Suurien hakijamassojen käsittely vaatii meiltä paljon ja pyrimmekin kaikissa tilanteissa viestimään hakijoille ajantasaisesti rekrytointiprosessin edistymisestä, Mäenpää sanoo.

Myös hakijaviestinnässä näkyy, että KSO osallistuu jälleen vuonna 2024 Oikotien järjestämään Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kampanjaan osallistuvat yritykset sitoutuvat muun muassa siihen, että työhön perehdytetään kunnolla, tarjottu työ on merkityksellistä, syrjintään puututaan välittömästi, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan ja palkka on kohtuullinen.

Vuonna 2023 Kymen Seudun Osuuskauppa sai tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Eezy Flown vuosittainen tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka saavuttavat poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset. KSO:ssa nähdään, että tunnustus kertoo muun muassa pitkäjänteisestä työstä, jota henkilöstön hyvinvoinnin eteen tehdään.

Lisätietoa ja hakulinkit Kymen Seudun Osuuskaupan kesätyöpaikkoihin löytyvät osoitteesta www.kymenseudunosuuskauppa.fi/kesatyot. Työhakemukset tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella 4.2.2024 mennessä. Hakulomakkeella on mahdollista kertoa omista toiveista työn ja työntekopaikan suhteen.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkan Prismakeskuksen uudistuksen valmistelu etenee8.12.2023 08:53:48 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) suunnittelee Kotkan Prismakeskuksen uudistushanketta, joka tulee entisestään vahvistamaan Kotkan Sutelan vetovoimaista kaupallista aluetta. Projektin valmistelu on edennyt kauppakeskuksen erikoisliikkeiden tilojen suunnitteluun. Nyt kartoitetaan sekä nykyisten että uusien toimijoiden kiinnostusta moderneihin liiketiloihin Kotkan Prismakeskuksessa Sutelan erinomaisten liikenneyhteyksien ja suurten asiakasvirtojen äärellä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tiloissa toimii noin kymmenen liikettä vuokratiloissa sekä osuuskaupan omistama Ravintolamaailma. Lisätietoa aiheesta KSO:n verkkosivuilla.

S-Rauta Haminan liiketoiminta päättyy28.11.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa on saanut S-Rauta Haminaa koskeneet muutosneuvottelut päätökseen. Neuvotteluiden tarkoituksena oli selvittää edellytykset toiminnan jatkamiselle, koska S-Rauta Haminan tulos on ollut pitkään tappiollinen. - Neuvottelujen tuloksena S-Rauta Haminan liiketoiminta on päätetty lopettaa kevään 2024 aikana. S-Rauta Haminan kiinteistö vaatisi mittavat uudistukset, jotta nykyistä toimintaa voitaisiin jatkaa. Rautakaupan suhdannenäkymät ovat haasteelliset korkean inflaation ja kohonneiden korkojen myötä ja Haminassa rautakaupan markkinat ovat myös rajalliset, toteaa KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä. Neuvottelut koskivat koko S-Rauta Haminan henkilökuntaa eli yhteensä 7 henkilöä. Koko toimipaikan henkilökunta irtisanotaan, mutta heille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan muista toimipaikoista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye