A-Insinöörit Oy

Uusia yksikönjohtajia A-Insinöörien pääkaupunkiseudun rakennesuunnittelun ja rakennuttamisen palveluihin

Jaa

A-Insinöörien pääkaupunkiseudun palveluyksiköissä aloittaa vuoden alussa kolme uutta yksikönjohtajaa. Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista ryhtyy vastaamaan hankeluotsi, DI Ossi-Mikko Niemelä. Pääkaupunkiseudun rakennesuunnittelun yksikköjen johtajina aloittavat DI Teemu Ahonen sekä DI Johan Sund.

A-Insinöörien Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista ryhtyy vastaamaan DI Ossi-Mikko Niemelä.
A-Insinöörien Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista ryhtyy vastaamaan DI Ossi-Mikko Niemelä. Kuva: A-Insinöörit

Vaativien hankkeiden rakennuttajakonsulttina tunnettu A-Insinöörien rakennuttamispalvelut on saanut uuden Etelä-Suomen yksikönjohtajan. Pääkaupunkiseudun toimitilahankkeissa meritoitunut diplomi-insinööri Ossi-Mikko Niemelä seuraa tehtävässä Anu Kuoppamäkeä, joka siirtyi vuoden alussa toimialajohtajaksi.

A-Insinööreissä rakennuttamisjohtajana ja aiemmin rakennuttajapäällikkönä työskennelleellä Ossi-Mikko Niemelällä on vahva kokemus vaativien peruskorjaus- ja muutoshankkeiden projektijohtajana, asiantuntijatiimien esihenkilönä sekä luennoitsijana. Yksikönjohtajana Niemelä saa johdettavakseen noin 50 hengen rakennuttamisen ja valvonnan organisaation.

– On ilo saada johtaa yksikköä, jonka osaamista ja asennetta arvostetaan markkinoilla. Tapanamme on sitoutua asiakkaiden hankkeisiin kuin omiimme ja huolehtia loppuun saakka siitä, että hankkeen tavoitteet saavutetaan. Henkilökohtaisesti kiinnostavimpiin projekteihin kuuluvat tunnetut rakennukset ja tilat, joihin pääsee rakennushankkeen jälkeen itsekin vierailemaan, Niemelä sanoo.

Ossi-Mikko Niemelä on toiminut muun muassa viime syksynä Helsingin Kamppiin avautuneen Kulttuurikasarmin rakennuttajakonsulttina.

Suunnittelulle kasvua pääkaupunkiseudun hankkeissa

Pääkaupunkiseudun teollisuus- ja toimitilasuunnittelun yksikönjohtajana on 1.1.2024 aloittanut DI Teemu Ahonen. Hän seuraa tehtävässään yksikköä alusta lähtien luotsannutta Jukka Oja-Lipastia, joka jää myöhemmin keväällä eläkkeelle.

Tietomallinnusosaajana ja teollisuushankkeiden projektipäällikkönä ansioitunut Ahonen siirtyy yksikönjohtajaksi suunnittelujohtajan tehtävästä. Ennen A-Insinöörejä Ahonen on työskennellyt muun muassa Afrylla vastuullisissa projekti-, esihenkilö- sekä BIM-tehtävissä.

Teollisuus- ja toimitilasuunnittelun noin 40 rakennesuunnittelijaa ovat erikoistuneet vaativiin teollisuus-, toimisto- ja liikerakennuskohteisiin. Yksikön puurakennesuunnittelun osaaminen on palkittu muun muassa useilla viime vuosien puupalkinnoilla.

DI Johan Sund on nimitetty talonrakennussuunnittelun yksikönjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Hän on aiemmin johtanut vahvana rakennetekniikan osaajana tunnettua porvoolaista Insinööritoimisto J. Sundia.

Toimisto liittyi yrityskaupalla A-Insinöörit-konserniin alkuvuonna 2023 ja jatkaa fuusion jälkeen toimintaansa uudishankkeisiin keskittyvänä suunnitteluyksikkönä pääkaupunkiseudulla. Yksikön osaamiseen lukeutuvat laaja-alaisesti teollisuus-, rata- ja asuinrakennuskohteet.

– Kasvutiemme rakentaminen pääkaupunkiseudulla jatkuu yhdessä nuoremman polven osaajien kanssa. Saamme Johanista ja Teemusta osaavalla porukallemme vetäjät, jotka ovat osoittaneet kykynsä yksikönjohtajana ja projektien johtajina, rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen sanoo.

Yhteyshenkilöt

Ossi-Mikko Niemelä, yksikönjohtaja, rakennuttaminen Etelä-Suomi, A-Insinöörit
puh. 040 749 8855
ossi-mikko.niemela@ains.fi

Teemu Ahonen, yksikönjohtaja, teollisuus- ja toimitilasuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 0400 743 239
teemu.ahonen@ains.fi

Johan Sund, yksikönjohtaja, talonrakennussuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 0400 437 174
johan.sund@ains.fi

Kuvat

A-Insinöörien Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista ryhtyy vastaamaan DI Ossi-Mikko Niemelä.
A-Insinöörien Etelä-Suomen rakennuttamispalveluista ryhtyy vastaamaan DI Ossi-Mikko Niemelä. Kuva: A-Insinöörit
Lataa
A-Insinöörien pääkaupunkiseudun teollisuus- ja toimitilasuunnittelun yksikönjohtajana on 1.1.2024 aloittanut DI Teemu Ahonen.
A-Insinöörien pääkaupunkiseudun teollisuus- ja toimitilasuunnittelun yksikönjohtajana on 1.1.2024 aloittanut DI Teemu Ahonen. Kuva: A-Insinöörit
Lataa
DI Johan Sund on nimitetty A-Insinöörien talonrakennussuunnittelun yksikönjohtajaksi 1.1.2024 alkaen.
DI Johan Sund on nimitetty A-Insinöörien talonrakennussuunnittelun yksikönjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Kuva: A-Insinöörit
Lataa

Tietoa julkaisijasta

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 19 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye