Svenska handelshögskolan

Hankenin uusi englanninkielinen Bachelor in Business -ohjelma herättää suurta kiinnostusta

Jaa

Kauppakorkeakoulu Hankenin uusi englanninkielinen Bachelor in Business -ohjelma on kerännyt ensimmäisessä yhteishaussa 1376 hakijaa. Lisäksi Hankenin englanninkielinen maisteriohjelma rikkoo kaikkien aikojen ennätyksen 1833 hakijalla.

Yliopistojen ensimmäinen vieraskielisen koulutuksen yhteishaku on päättynyt 17. tammikuuta 2024. Hankenin englanninkielisiin kandidaatti- ja maisteriohjelmiin on tullut yhteensä 3914 hakemusta. Rehtori Ingmar Björkman on tyytyväinen suureen kiinnostukseen sekä Suomessa että ulkomailla. 

–  Ensisijainen tehtävämme on kouluttaa vastuullisia taloustieteilijöitä, jotka edistävät kestävää tulevaisuutta, ja tarjota laadukkaita koulutusohjelmia sekä ruotsiksi että englanniksi. Olemme käyttäneet paljon aikaa uuden Bachelor in Business -ohjelman suunnitteluun luodaksemme ohjelman, joka takaa myös ulkomaalaisille opiskelijoille vahvan jalansijan sekä Hanken-yhteisössä että suomalaisessa yhteiskunnassa. Hanken on yksi maailman parhaista kauppakorkeakouluista, ja ennätysmäärä hakijoita maisteriohjelmaamme on linjassa kaikkien aikojen parhaan tuloksemme kanssa Financial Timesin tämänvuotisessa Masters in Management -rankingissa.  

Englanninkieliseen kandidaattiohjelmaan on 80 paikkaa. Hankenilla on myös ruotsinkielinen kandidaattiohjelma, johon hyväksytään vuosittain noin 300 opiskelijaa. Hakuaika ruotsinkieliseen ohjelmaan päättyy maaliskuussa. 

Bachelor in Business -ohjelmaan on hakijoita jopa 80 eri maasta, joista noin 60 prosenttia asuu Suomessa. Euroopan ulkopuolelta on ollut suurta kiinnostusta ohjelmaan, ja hakijoita on muun muassa Vietnamista, Nepalista, Etelä-Afrikasta ja Yhdysvalloista. Euroopassa hakijoita on eniten Saksasta, Virosta ja Italiasta.  

Hankenin tohtoriohjelman haku päättyi 3. tammikuuta 2024, ja hakijoita oli tällä kertaa 174. 

– On hienoa, että Kauppakorkeakoulu Hanken houkuttelee hakijoita kaikkialta maailmasta ja että olemme onnistuneet tavoittamaan nuoria niin monesta eri maasta ja saamaan heidät hakemaan juuri Hankeniin, sanoo Ida Borgar, hakijapalveluiden päällikkö

Tässä lehdistötiedotteessa mainitut luvut ovat alustavia. 

Lisätietoja:
Linda Gerkman  
Johtaja, Opinto- ja hakijapalvelut
Kauppakorkeakoulu Hanken
Puhelin: +358 40 352 1366  
Sähköposti: linda.gerkman@hanken.fi 
 
Ingmar Björkman  
Rehtori
Kauppakorkeakoulu Hanken 
Puhelin: +358 50 564 3742 (Rehtorin assistentti)  
Sähköposti:  ingmar.bjorkman@hanken.fi 

Tietoja julkaisijasta

Kauppakorkeakoulu Hanken on Suomen vanhin kauppakorkeakoulu, joka toimii
Helsingissä ja Vaasassa. Se on johtava, kansainvälisesti akkreditoitu yliopisto, jolla on yli
sadan vuoden kokemus koulutuksesta ja tutkimuksesta talouden ja kauppatieteiden aloilta.
Kaikki Hankenin opetus perustuu sen korkeatasoiseen tutkimukseen. Hankenilla on läheiset
suhteet yritysmaailmaan ja yli 14 000 alumnin verkosto yli 70 maassa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svenska handelshögskolan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye