Osuuskauppa Arina

Osuuskauppa Arina tarjoaa kesätöitä yli 1000 nuorelle Inarista Pyhäjoelle

Jaa

Arina etsii kesätyöntekijöitä muun muassa Prismoihin, S-marketteihin, Saleihin, ABC-asemille, Sokoksille sekä ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin Pohjois-Suomessa. Kesätyöpaikoista noin 400 on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja 1000 2–3 viikon mittaista tutustumisjaksoa 14–17-vuotiaille kesä-ässille. Yli 18-vuotiaiden kesätyöhaku päättyy 11.2.2024 ja kesä-ässien osalta hakuaika jatkuu 31.3.2024 saakka.

Kesätöitä on tarjolla koko Arinan toimialueella.
Kesätöitä on tarjolla koko Arinan toimialueella.

1400 kesätyöpaikkaa – 1400 positiivista työkokemusta

Osuuskaupan toimipaikka, olipa se sitten kauppa, ravintola, hotelli tai liikenneasema, on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka. Pohjois-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana Osuuskauppa Arina kantaa yhteiskunnallisesti isoa vastuuta nuorista.

− Tärkein tavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä työelämäkokemuksia toimipaikoissamme. Perehdytykseen ja nuorten kohtaamiseen panostetaan esihenkilöidemme kanssa jatkuvasti. Haluamme olla turvallinen ja vastuullinen työnantaja, jonka kesätöissä nuoret saavat parhaan mahdollisen kokemuksen työelämästä ja pääsevät tekemään töitä monipuolisesti yhdessä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Moni kesätöihin tulevista jää meille myös pidemmäksi aikaa tekemään töitä esimerkiksi opiskelujen ohessa ja onhan meillä esimerkkejä toimitusjohtajasta lähtien siitä, kuinka kesätyöt voivat johtaa pysyvään työuraan Arinalla ja S-ryhmässä, henkilöstöresurssipäällikkö Marika Mattila toteaa.

Kesätöitä on tarjolla kaikissa Arinan toimialoissa ja ketjuissa marketkaupan, tavaratalo- ja erikoistavarakaupan, matkailu- ja ravintola-alan, liikennemyymäläkaupan, pankkipalveluiden sekä muiden työtehtävien parissa.

– Työntekijät sijoittuvat asiakaspalvelutehtäviin eri puolille Osuuskauppa Arinan pohjoista toimialuetta esimerkiksi Prismoihin, S-marketteihin, Saleihin, Sokos Hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin, Sokoksille, Emotioneihin ja ABC:lle. Suurimmilla paikkakunnilla, kuten Oulussa ja Rovaniemellä on eniten työpaikkoja tarjolla, mutta hakijoita kaivataan erityisesti pienemmille paikkakunnille. Kannattaa siis miettiä, kiinnostaisiko kesätyöt samalta paikkakunnalta, jossa sijaitsee vaikkapa mummola tai kesämökki, Mattila vinkkaa.

– Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa arina.fi/getajob -sivustoon, josta löytyy lisätietoja työtehtävistä ja vinkkejä työnhakuun. Samalla hakemuksella voi hakea useampaan tehtävään ja meille voi myös jättää lyhyen videotervehdyksen, jossa voi helposti tuoda omaa persoonaansa esiin. Kannattaa muistaa, että vaikka kesätöistä puhuttaessa mietitään usein ensimmäisenä nuoria, ei mikään estä kokeneempiakin kiinnostuneita laittamaan hakemusta sisään, Mattila lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti lähes 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin yli 550 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Arinan vuoden 2023 parhaat työryhmät Iistä, Oulusta, Rovaniemeltä, Vaalasta ja Ylitorniolta - S-market Ylitornion Jani Kokkisesta Vuoden päällikkö17.4.2024 10:58:41 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arinan päälliköt kerääntyivät jälleen Leville valmennuspäiville. Tällä kertaa päällikköpäivillä käytiin läpi toimitusjohtajan katsauksen lisäksi muun muassa turvallisemman tilan periaatteita, tutustuttiin Arinan yrityskulttuuriselvityksen tuloksiin, osallistuttiin workshoppeihin eri teemoista ja käynnistettiin kaikkia päälliköitä koskeva Johtamisen muutosmatka. Tiivis reissu huipentui Arina-gaalaan, jossa palkittiin vuoden 2023 huippuonnistujia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye