Svenska handelshögskolan

Lisa Theman sai Fazerin stipendin

Jaa

Fazerin stipendin saa tänä vuonna Lisa Theman. Stipendin arvo on 15 000 euroa, ja se myönnetään Kauppakorkeakoulu Hankenin opiskelijalle, joka on tunnettu vahvoista arvoistaan ja erinomaisista suorituksistaan.

Lisa Theman

Stipendilautakunta korostaa perusteluissaan, että Themanilla on vahva motivaatio ja hän on kehittänyt konkreettisia ja innovatiivisia ratkaisuja maatalouden kestävyyden parantamiseksi. Hän jalkauttaa työnsä kestävään kehitykseen ja raportointiin, vastuullisuuteen ja ympäristön kunnioittamiseen sekä avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. 

– Olen erittäin iloinen, että vuoden 2024 Fazerin stipendi myönnetään minulle. Apurahan avulla rahoitetaan Lensor-yrityksen alkuvaihetta. Yritys kehittää mittauksia ja dataa maatalousteollisuudelle hyödyntäen innovatiivisia teknologioita, kuten satelliittidataa ja tekoälyä. Olen hyvin kiitollinen tästä tuesta, Theman sanoo.  

Yritys pyrkii vähentämään lannoitteiden ja kastelun käyttöä maatiloilla, mikä merkittävästi hyödyttää sekä taloutta että ympäristöä.

Theman on menestynyt erinomaisesti opinnoissaan ja rakentanut samalla laajan verkoston. Hän on loistava Hankenlähettiläs, ja tuomaristo jää innolla seuraamaan hänen matkaansa.

– Fazer on riippuvainen elinvoimaisesta maataloudesta ja edistää aktiivisesti kestäviä ratkaisuja koko arvoketjussa osana strategiaamme. Arvomme ohjaavat toimintaamme, ja meille on erittäin tärkeää edistää yhteiskunnan kestävää kehitystä monipuolisesti. Fazerin stipendi tarjoaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa seuraavan sukupolven kanssa ja osallistua yhteisten haasteiden ratkaisemiseen yhdessä – tätä arvostamme suuresti, sanoo Fazerkonsernin toimitusjohtaja Christoph Vitzthum.

15 000 euron stipendi myönnetään joka toinen vuosi Hankenin opiskelijalle, joka on osoittanut hyvää akateemista menestystä ja joka on korostanut tai osallistunut aktiivisesti aloitteisiin, jotka liittyvät aiheisiin kuten sukupuolten tasa-arvo, kestävä kehitys, avoimuus ja läpinäkyvyys, vastuullisuus ja ympäristön kunnioittaminen, terveelliset elämäntavat tai sosiaalinen vastuullisuus.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kauppakorkeakoulu Hanken on Suomen vanhin kauppakorkeakoulu, joka toimii
Helsingissä ja Vaasassa. Se on johtava, kansainvälisesti akkreditoitu yliopisto, jolla on yli
sadan vuoden kokemus koulutuksesta ja tutkimuksesta talouden ja kauppatieteiden aloilta.
Kaikki Hankenin opetus perustuu sen korkeatasoiseen tutkimukseen. Hankenilla on läheiset
suhteet yritysmaailmaan ja yli 14 000 alumnin verkosto yli 70 maassa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svenska handelshögskolan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye