Schneider Electric

Schneider Electric esittelee älykkään sähkönkäytön mahdollisuuksia Jyväskylän Sähkömessuilla 7.–9.2.

Jaa
Messuosastolla voi tutustua älykotiyksikköön, jossa esitellään Wiser-älykodin toimintoja luonnollisessa ympäristössä.
Messuosastolla voi tutustua älykotiyksikköön, jossa esitellään Wiser-älykodin toimintoja luonnollisessa ympäristössä.
  • Schneider Electric on mukana Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylän Paviljongissa 7.−9.2.2024.
  • Schneider Electricin messuosastolla C-316 esitellään laajasti asiantuntemusta sähkötekniikan eri osa-alueilla. Tarjolla on ratkaisuja aina asennuskalusteista sähkönjakelun hallintaan.
  • Schneiderin eri tuoteryhmien asiantuntijoita voi tulla tapaamaan messuosastolle. Asiantuntijalta voi myös varata ajan sähköisen lomakkeen kautta.

Energian hinnankorotukset luovat lisäpaineita sähkönsäästöön sekä energiankäytön tehostamiseen kodeissa ja muissa kiinteistöissä. Tehokkuuden ja optimoinnin vaateet osuvat myös sähkönjakelulaitteistoihin ja -infraan.

Schneider Electricillä on erilaisia ratkaisuja uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylän Paviljongissa 7.−9.2.2024. Kyseessä ovat Pohjoismaiden suurimmat sähköalan messut. Schneider Electricin osastolla C-316 on tarjolla monipuolisesti sähkötekniikan tuotteita aina asennuskalusteista sähkönjakelun hallintaan, sähkönsäästöön ja energiankäytön optimointiin.

Esittelyssä Exiway-turvavalaistussarja ja kodin energiatehokkaat ratkaisut

Schneider Electricin osastolla pääsee tutustumaan muun muassa Exiway-turvavalaisinratkaisuihin, jotka mahdollistavat turvallisen evakuoinnin vakavissa hätätilanteissa kaikissa sisätiloissa. Exiway-tuotteilla on läpinäkyvät ympäristötiedot Schneiderin Green Premium -sertifikaatin mukaisesti, ja sarja on suunniteltu kustannustehokkaaksi ja pitkäikäiseksi. Turvavalovalikoima tarjoaa joustavuutta laajasti räätälöitävien ominaisuuksiensa ansiosta ja on integroitavissa niin Schneiderin kuin muidenkin valmistajien järjestelmiin.

Lisäksi osastolla voi tutustua eri sähkökalustesarjoihin, sähkökeskuskomponentteihin, kodin sähköautonlatausjärjestelmiin sekä älykotiyksikköön, jossa esitellään Wiser-älykodin toimintoja luonnollisessa ympäristössä. Älykoti on päällisin puolin tavallinen koti, jossa kotiin asennettujen sensorien ja etäohjauksen avulla toimintoja automatisoidaan. Wiserin avulla esimerkiksi sähkönkulutuksen seurantaa ja ohjausta voidaan automatisoida pörssisähkön hinnan mukaan, mikä lisää kodin energiatehokkuutta.

Schneiderin asiantuntijat tavattavissa messujen aikana

Schneiderin eri tuoteryhmien asiantuntijoita voi tulla tapaamaan messuosastolle. Osastolla jonottamisen välttää, kun varaa ajan asiantuntijalta haluamansa aihepiirin osalta. Ajanvarauslomake löytyy Schneider Electricin verkkosivuilta.

Sähkömessut ovat auki keskiviikosta torstaihin 7.2.–8.2. klo 10–17 ja perjantaina 9.2. klo 10–16. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy, kun rekisteröityy kävijäksi Sähkömessujen verkkosivuilla.

Tervetuloa tutustumaan Schneiderin tarjoamiin moderneihin sähkötekniikan ratkaisuihin!

Lisätiedot:

Sara Orre
Kanava- ja segmenttimarkkinointivastaava
sara.orre@se.com
044 550 4434

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Messuosastolla voi tutustua älykotiyksikköön, jossa esitellään Wiser-älykodin toimintoja luonnollisessa ympäristössä.
Messuosastolla voi tutustua älykotiyksikköön, jossa esitellään Wiser-älykodin toimintoja luonnollisessa ympäristössä.
Lataa

Tietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Helen Sähköverkko ja Schneider Electric kirittävät haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla21.5.2024 14:34:36 EEST | Tiedote

Ilmastolle haitallinen SF6-kaasu kielletään EU:ssa vuoteen 2031 mennessä. Schneider Electric on kehittänyt eristeenä käytetylle kaasulle päästöttömän vaihtoehdon. Ensimmäinen Suomeen toimitettu RM AirSeT -kojeisto asennettiin Helen Sähköverkon käyttöön. RM AirSeT -kojeisto on uusi lisäys Schneiderin SF6-vapaaseen tuoteperheeseen. Ilmastolle haitallinen SF6-kaasu on ollut sähköisissä kytkinlaitteissa suosituin kaasu yli 50 vuoden ajan. Schneider Electricin loppukesällä 2023 myyntiin tullut SF6-vapaa RM AirSeT on kaasueristeinen kojeisto, joka korvaa voimakkaana kasvihuonekaasuna tunnetun SF6:n puhtaalla ilmalla. SF6 on väritön, hajuton ja synteettinen kaasu, joka on erittäin tehokas eristysmateriaali keski- ja korkeajännitteisissä sähköasennuksissa. SF6:lla on kuitenkin kaikista tunnetuista aineista suurin ilmaston lämpenemispotentiaali. SF6 lämmittää ilmastoa jopa 23 500 kertaa enemmän kuin hiilidioksidi. SF6 kielletään EU:ssa vuoteen 2031 mennessä kokonaan, mutta keskijännitettä koske

Schneider Electricin ja Jamkin työelämäyhteistyössä ratkottiin aitoja automaation kehittämishaasteita10.5.2024 08:06:00 EEST | Tiedote

Jyväskylän ammattikorkeakoulu Jamkin opiskelijaryhmä pääsi toteuttamaan syksyllä 2023 työelämäprojektin, jossa hyödynnettiin automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin EcoStruxure Automation Expert -ympäristöä. Tavoitteena oli tuottaa toimeksiantajalle havaintoja ympäristön käytettävyydestä uuden käyttäjän näkökulmasta. Projekti toteutettiin osana Jamkin Future Factory -opintoja, joissa opiskelijatiimit ratkovat työelämän aitoja kehittämishaasteita.

Asiantuntija vinkkaa: Näin vältät älykodin mahdollisesti kalleimman sudenkuopan29.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaisiin koteihin on hankittu viime vuosina runsaasti älyratkaisuja, joita on myös otettu käyttöön aktiivisesti. Päättyvänä talvena energiankulutuksen optimointiin haettiin aktiivisesti erilaisia keinoja. Pelkästään Schneider Electricin Wiser-älykotiratkaisulla toteutettiin viime joulu–tammikuun aikana yli 18 miljoonaa toimintoa. Schneider Electricin asiantuntija kuitenkin muistuttaa, että älykoti vaatii huolenpitoa ja päivittämistä.

Sellon uusi mittarointijärjestelmä solahtaa osaksi kauppakeskuksen sujuvaa arkea26.4.2024 11:07:44 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Selloon asennettiin Schneider Electricin sähkönjakelun valvontaohjelmisto EcoStruxure Power Monitoring Expert. Power Monitoring Expertin avulla Sellon energiankulutusta ja sähköjärjestelmien kuntoa voidaan tarkkailla luotettavasti ja tarkasti, myös kauppakeskuksessa toimivien yksittäisten liikkeiden tasolla. Espoossa sijaitseva kauppakeskus Sello on yksi Pohjoismaiden suurimpia kauppakeskuksia ja Euroopan ekologisin kauppakeskus. Kokonaisuuteen kuuluu yli 160 liikettä ja palvelua, joten energiankulutuksen tarkka ja luotettava seuraaminen on ehdottoman tärkeää Sellon toiminnalle. Lisäksi tarkka data on tärkeää toiminnan ympäristövaikutuksien laskemiselle. Kun keskuksen kaksikymmentä vuotta vanha energian mittarointijärjestelmä tuli tiensä päähän, pystyi Schneider Electric tarjoamaan sen tilalle modernin Power Monitoring Expert -ohjelmiston. – Vanha järjestelmä ei tuottanut dataa riittävästi, sillä se oli käyttöikänsä päässä eikä päivityksiä ollut enää saatavilla. Kävimme as

Schneider Electric ja NVIDIA suunnittelevat yhdessä AI-datakeskusten referenssimalleja20.3.2024 14:25:27 EET | Tiedote

Uudet mallit tarjoavat pohjan NVIDIA:n kiihdytetyn laskenta-alustan käyttöönottoon datakeskuksissa ja optimoivat suorituskykyä, skaalautuvuutta ja energiatehokkuutta. Schneider Electricin tytäryhtiö AVEVA luo NVIDIA:n kanssa yhteisen virtuaaliympäristön teolliselle suunnittelulle. Schneider Electric ja NVIDIA ovat julkistaneet aloittavansa yhteistyön, jossa yritykset optimoivat yhdessä datakeskusten infrastruktuuria ja madaltavat reunalaskennassa käytettävän tekoälyn ja digitaalisen kaksosteknologian kehittämisen tiellä olevia esteitä. Yhteistyössä hyödynnetään Schneider Electricin asiantuntemusta datakeskusten infrastruktuurista sekä NVIDIA:n kehittyneitä tekoälyteknologioita. Tavoitteena on tuoda markkinoille ensimmäiset julkisesti saatavilla olevat AI-datakeskusten referenssimallit. Malleissa määritellään uudelleen tekoälyn käyttöönoton ja hyödyntämisen edellytykset ja vaatimukset datakeskusten ekosysteemeissä. Tekoälysovellusten yleistyminen on kasvattanut räjähdysmäisesti laskenta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye