Like Kustannus

Likeltä ilmestyy kaksi kansainvälistä huipputrilleriä alkukeväällä

Jaa

Skandijännityksen ystävät pääsevät nauttimaan ruotsalaisen Mattias Edvardssonin sekä tanskalaisen kirjailijapariskunta Janni Pedersenin ja Kim Faberin kutkuttavista trillereistä, jotka Like julkaisee suomeksi helmikuussa.

Mattias Edvardsson: En sano sanaakaan (Like) & Kim Faber / Janni Pedersen: Murhan maa (Like)
Mattias Edvardsson: En sano sanaakaan (Like) & Kim Faber / Janni Pedersen: Murhan maa (Like)

Mattias Edvardsson: En sano sanaakaan (Like)

Jarin ja Marian elämässä on kaikki kohdallaan: hienot urat, ihanat teinityttäret Isabella ja Amanda sekä viihtyisä asuinalue. Varjoisemmalla puolella Trelleborgin kaupunkia elävät Sasho ja Linda, jotka sinnittelevät työssään ruokakaupassa. Mutta onneksi heidän fiksulla ja kunnollisella pojallaan Nikolla on kaikki hyvin.

Amanda ja Niko rakastuvat, mutta kummankin vanhemmat vastustavat nuorten seurustelua. Jokin menneessä hiertää perheenjäseniin kipeitä haavoja.

Ja kun Amanda löydetään surmattuna, alkaa vimmainen tarina päivistä ennen ja jälkeen kuoleman.

Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 29.2.2024

Kim Faber / Janni Pedersen: Murhan maa (Like)

Martin Junckersen toipuu isänsä kuolemasta Sandstedissa mutta joutuu keskelle kaiken nielevää murhatutkimusta.

Samaan aikaan Kööpenhaminassa Junckerin toimittajavaimo saa nimettömän vihjeen: puoli vuotta aiemmin tapahtunut hirvittävä terrori-isku olisi voitu estää. Mutta iskua tutkinut Juncker kiistää kaiken.

Junckerin entinen kollega Signe Kristiansen on murtumisen partaalla. Vinkki terroriteosta on kuitenkin tutkittava perusteellisesti. Signen on saatava tietää totuus, hinnalla millä hyvänsä.

Kirjailijapariskunnan moniulotteinen rikosromaani jatkaa maailmalla ylistettyä Junckerin ja Kristiansenin tutkimuksia -sarjaa.

Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 15.2.2024

PDF-vedokset, arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt: ilmo.muuronen@otava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye