HyviRekry 2024 -rekrytointitapahtuma järjestetään Hyvinkäällä 14. helmikuuta

Jaa

Suosittu HyviRekry -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden löytää itselle työpaikka tai yritykselle työntekijä. Kaikille avoin tapahtuma järjestetään 14.2.2024 kello 13-15.30 Hyvinkään kaupungintalon aulassa  (Kankurinkatu 4-6).

Hyvirekry-tapahtuma kokoaa yhteen työntekijät ja yritykset Hyvinkään kaupungintalon aulaan.
Hyvirekry-tapahtuma kokoaa yhteen työntekijät ja yritykset Hyvinkään kaupungintalon aulaan. Kuvaaja: Janne-Antti Latvala

”Meille järjestäjille merkityksellisintä on saada työnantajat, yritykset ja työntekijät kohtaamaan. Viime vuoden tapahtuma ylitti odotukset, ja paikalle saapui yli 700 henkilöä. Odotamme ensi viikon tapahtumaa innostuneesti”, Hyvinkään kaupungin työllisyyspäällikkö Aki Leinonen kommentoi.

Messuilla työnhakijat ja opiskelijat tapaavat eri alojen työnantajia ja kuulevat heidän avoimista työpaikoistaan. Tarjolla on runsaasti avoimia työpaikkoja, tietoa koulutusmahdollisuuksista ja muista työllistymisen palveluista. Messuilla voi myös tehdä CV:n ja päivittää sen ammattilaisen vinkein ja kommentein sekä teettää maksuttoman CV-kuvan.

Myös yritysten ja työllisyyden hoidon toimijoiden verkostoitumiseen on tänä vuonna varattu aikaa. Näytteilleasettajille on järjestetty verkostoitumismahdollisuus lounaan merkeissä ennen tapahtumaa.. Tilaisuudessa mukana olevat TE-toimisto, Hyvinkään kaupungin elinvoima ja Yritysvoimala esittelevät yrityksille suunnattuja palveluita.

Nuorten kesäyrittäjyyskampanjan lanseeraus nähdään puolestaan kello 15.30 Hyvinkään kaupungintalon aulassa.

HYVIREKRY 2024

Hyvinkään kaupungin Työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto järjestävät suuren suosion saavuttaneen rekrytointitapahtuman, joka on tarkoitettu alueen työvoimaa hakeville yrityksille sekä työnhakijoille.

✓ Tilaisuus on maksuton

✓ Tapahtumassa asiantuntijat kertovat, millaisia palveluja toimijat tarjoavat rekrytoinnin tueksi.

Tällä hetkellä mukaan ilmoittautuneita ovat mm. Adecco Finland Oy, Biltema Suomi Oy, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy, Familar Oy Peiponpesä, Go On Uusimaa, HUS, Hyvinkään kaupunki, Keusote, Kirjavälitys Oy, Kone Industrial Oy, Korsisaari Oy, McDonald’s Hyvinkää, Mehiläinen Onnikoti Polkka, Myyntimestarit Oy, Nobina Oy, Norlandia Flex Oy, Ohjaamo, Onninen Oy, Remmi Työpalvelu Oy, Rexel Finland Oy, SeikkailuSveitsi Oy, SOL Palvelut, Tekoälykeskus Oy, Terveydelle Oy, TTS Työtehoseura, TYP, Työkanava Oy, Yritysvoimala Oy, Klario oy, Taksi Hyvinkää ja Hyvinkään Yrittäjät. 

Lisätiedot

työllisyyspäällikkö Aki Leinonen
p. 040 3540815, aki.leinonen@hyvinkaa.fi

Töihin Hyvinkäälle -sivustolta näet avoimet työpaikat:
Töihin Hyvinkäälle! (hyvinkaa.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään tilinpäätös vuodelta 2023: Kaupungin tilikauden 2023 tulos odotetun hyvä poistuvien rahoituserien vuoksi9.4.2024 12:00:13 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupungin tilinpäätöksen ennakkotietojen mukaan kaupungin tilikauden tulos vuodelta 2023 on 26,6 milj. euroa. Vahvan tuloksen taustalla on poikkeuksellisen suuria hyvinvointialueuudistukseen liittyviä rahoituseriä, jotka poistuvat kaupungin tulopohjasta takautuvasti. Kaupunki ei ottanut uutta lainaa viime vuonna, mutta seuraavina vuosina lainakanta kasvaa nopeasti suurten rakennusinvestointien vuoksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye