Finavia Oyj

Uudistuneen Helsinki-Vantaan ravintolapalvelut lisääntyvät: lentoasemalle 8 uutta ravintolaa

Jaa

Lentoasemayhtiö Finavia monipuolistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjontaa keväällä entisestään. Avausten myötä lentoasemalla matkustajia palvelee yhteensä lähes 50 ravintolaa ja kahvilaa.

Finavia Oyj

– Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjonta on lähes kaksinkertaistunut vuodesta 2019. Kehitämme ruoka- ja juomavalikoimaa seuraten trendejä ja matkustajien toiveita, ja esimerkiksi lämpimän ruoan valikoima on monipuolistunut merkittävästi. Ruokailu on merkityksellinen osa matkustuskokemusta yhä useammalle matkustajalle, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Helsinki-Vantaalle on avautunut viime kuukausina italialainen artesaanipitsaravintola Italian Kitchen Terracotta, samppanja- ja viinivalikoimastaan ylpeä Bubbles Seafood & Wine ja kahvilaketju Espresso Housen uusi kahvila. Lisäksi portilla 37 sijaitseva hampurilaisravintola Burger King on saanut remontin myötä uuden ilmeen.

Myöhemmin keväällä Helsinki-Vantaalle avautuu vielä suomalaisen Top chef -voittajan kehittämä hampurilaisravintola Naughty Burger, maukasta katuruokaa tarjoava Street Food Club, Espresso Housen jo neljäs lentoaseman kahvila sekä kaksi uutta Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro -ravintolaa.

Finavia avaa ravintola- ja kahvilakonseptit yhteistyössä johtavan ravintolapalvelutuottaja Avoltan kanssa. Ravintolat ja kahvilat luovat lentoasemalle noin 70 uutta työpaikkaa. Uutta liiketilaa valmistuu noin 2500 neliötä. Vuokrattavaa liiketilaa on lentoasemalla yhteensä noin 30 tuhatta neliötä.

Ravintolat sijaitsevat Helsinki-Vantaan lähtöporttialueella. Helsinki-Vantaalta matkusti vuonna 2023 15,3 miljoonaa matkustajaa, joista lähes 90 % matkusti kansainvälisellä lennolla.

– Nyt on erinomainen syy saapua lentoasemalle hyvissä ajoin nauttimaan lähdön tunnelmasta ja hyvästä ruoasta osana hiihtolomamatkaa. Valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen, olipa kyseessä ravintolaruokailu tai take away -eväs mukaan lentokoneeseen, Immonen sanoo.

Faktalaatikko: Helsinki-Vantaan uudet ravintolat ja kahvilat

  • Bubbles Seafood & Wine, portti 26
  • Espresso House, portti 14 ja 25
  • Italian Kitchen Terracotta, portti 25
  • Naughty Burger, portti 14
  • Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro, portti 26 ja 37
  • Street Food Club, portti 5

Finavia Oyj,

Viestintä.

Kuvia median käyttöön on saatavilla Finavian mediapankista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoa lentoasemayhtiö Finaviasta

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyvä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Finavia-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 298 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 2 540.

Tervetuloa Finavian lentoasemille | Finavia
Vuosikertomukset | Finavia
www.facebook.com/finavia
www.facebook.com/helsinkiairport
www.twitter.com/finavia
www.twitter.com/helsinkiairport

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finavia Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye