Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Taneli Kalliokoski Keusoten tila- ja tukipalvelujohtajaksi

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus on valinnut Taneli Kalliokosken hyvinvointialueen uudeksi tila- ja tukipalvelujohtajaksi. Kalliokoski siirtyy Keusoten palvelukseen vastaavista tehtävistä Espoon kaupungilta.

Kuvituskuva

Taneli Kalliokoski oli hakemusten, haastatteluiden perusteella suoritetun ansiovertailun ja henkilöarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin henkilö tila- ja tukipalvelujohtajan virkaan. Päätöstä vahvistivat Kalliokosken aikaisempi tila- ja tukipalvelujen johtamiskokemus isossa julkisessa organisaatiossa, talousosaaminen sekä henkilökohtaiset kyvyt ja ominaisuudet.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 38 hakijaa, joista yksi hakija perui hakemuksensa myöhemmin. Hakijoista kahdeksan kutsuttiin haastatteluun, ja näistä neljä hakijaa eteni henkilöarviointiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye