HOK-Elanto

HOK-Elannon suosittu siipibuffet laajenee kahteenkymmeneen myymälään

Jaa

HOK-Elannon Siipiyhtiö-siipibuffet laajenee vuoden 2024 aikana yhteentoista uuteen myymälään. Siipiyhtiön ravintolatasoiset ja vasta valmistetut siivet voi löytää vuoden loppuun mennessä yhteensä kahdestakymmenestä Prismasta, S-marketista ja Food Market Herkusta.

Kolme vuotta sitten HOK-Elannon ruokakauppoihin lanseerattu Siipiyhtiö-siipibuffet on noussut asiakkaiden suosioon. Tällä hetkellä yhdeksästä myymälästä löytyvä buffet laajenee suosion myötä yhteentoista uuteen myymälään vuoden 2024 aikana. Ensimmäisenä Siipiyhtiö laajenee Prisma Itäkeskukseen 20. helmikuuta ja S-market Sokokselle seuraavan viikon aikana. Tämän jälkeen siipibuffet rantautuu noin yhteen uuteen myymälään per kuukausi. 

– Heti lanseerauksesta alkaen Siipiyhtiö on otettu erittäin hyvin vastaan. Haluamme tuoda siivet sekä rapeat kanapalat yhä useamman asiakkaan saataville ja laajennammekin nyt vauhdilla Siipiyhtiön verkostoa. Tuomme Siipiyhtiön tämän vuoden aikana kattavasti tarjolle eri puolille pääkaupunkiseutua, sanoo HOK-Elannon Head of Design and Development Anne-Maria Mikkonen

Vuoden 2024 aikana Siipiyhtiö laajenee Prisma Itäkeskukseen, S-market Sokokselle, Prisma Iso Omenaan, S-market Konalaan, S-market Koivuhakaan, Food Market Herkkuun, Prisma Lippulaivaan, S-market Itäkeskukseen, Prisma Järvenpäähän, S-market Columbukseen sekä Prisma Jumboon. Siipiyhtiö löytyy tällä hetkellä jo valmiiksi Prisma Kaaresta, S-market Klaukkalasta, S-market Redistä, Prisma Hyvinkäästä, S-market Porttipuistosta, Prisma Triplasta sekä S-market Tapiolasta. 

Siipiyhtiö kehitettiin vastaamaan siipien ja kanan kasvaneeseen suosioon 

Siipiyhtiö on HOK-Elannon ruoan kehitystiimin kehittämä konsepti, jossa ravintolatasoiset, kotimaisesta kanasta valmistetut siivet eli wingsit sekä rapeat kanapalat on tuotu ruokakauppaan helposti asiakkaiden saataville. Siivet valmistetaan joko uunissa tai uppopaistamalla paikan päällä myymälässä.  

Siipiyhtiön valikoimasta löytyy erilaisia valmiiksi paistettuja rapeita siipiä, herkullisia kastikkeita sekä makuelämyksen kruunaavia dippejä. Makuina löytyy perinteinen Texas buffalo, hawai’ialainen Huli Huli, karibialainen sweet chili sekä korean hot & sour. Dippivalikoimasta löytyy limemajoneesi, chipotlemajoneesi ja sinihomejuustodippi. Asiakas saa itse annostella siipensä, kastikkeensa sekä lisukkeensa oman maun mukaan. Siivet myydään kilohinnalla 19,40 euroa kilo. 

Ensimmäinen Siipiyhtiö-buffet lanseerattiin Prisma Kaareen vuonna 2021. 

– Siipien ja ylipäänsä kanan suosio on noussut Suomessa viime vuosina. Vastataksemme asiakkaiden kasvavaan toiveeseen kehitimme Siipiyhtiö-konseptin. Siipiyhtiön valmiit, ravintolatasoiset siivet ovat osuneet asiakkaidemme makuhermoon. Siipiä löytyy moneen makuun, ne valmistetaan aina kotimaisesta kanasta paikan päällä ja ne on helppo ottaa mukaan kauppareissulla – siinä uskon olevan Siipiyhtiön suosion salaisuus, summaa Mikkonen. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye