Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

VAKE tarjoaa maksutonta liikuntaa erityislasten äideille

Jaa

Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa järjestetään kevään 2024 aikana Lempeästi liikkeelle -ryhmä erityislasten äideille. Ryhmässä tehdään liikunta- ja rentoutumisharjoituksia luovalla otteella.

Henkilö makaa liikuntamatolla

Lempeästi liikkeelle -ryhmän tavoitteena on lisätä omaishoitajina toimivien erityislasten äitien hyvinvointia liikunnan ja luovan tekemisen keinoin. Ryhmä on osa laajempaa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen omaishoitajien palvelujen kokonaisuutta, johon kuuluu myös vertaistukitapaamisia ja osallisuustoimintaa. 

Lempeästi liikkeelle –ryhmää ohjaavat työnohjaajat, joista toinen on yhteisötaiteilija ja toinen pedagogi. Ryhmään osallistuminen on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi, ryhmään voi osallistua, vaikka suomen kielen taito ei vielä olisi täydellinen ja ryhmään osallistumisen ajaksi osallistujien lapsille järjestetään hoito. 

Lempeästi liikkeelle -ryhmä on uudenlainen kokeilu VAKEssa. Omaishoitajien hyvinvointiin panostaminen näkyy sekä omaishoitajien että omaishoidettavien arjessa ja vähentää myös raskaampien ja kalliimpien palvelujen tarvetta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye