Hedin Automotive Oy

MG esittelee uuden IM-sähköautomerkkinsä Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä

Jaa

MG esittelee Intelligent Mobility (lyh. IM) -nimeä kantavan uuden mallivalikoimansa Genevessä. IM-autot edustavat teknisesti edistyksellisiä sähköautoja, ja ne esitellään Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä täysin uuden MG3:n rinnalla. Tämän vuoden 100. autonäyttelyssä saa myös maailmanlaajuisen ensiesittelynsä IM L6.

Täysin uuden MG3-hybridiauton ensiesittelyn ohella vuoden 2024 Geneven autonäyttelyssä on luvassa toinenkin maailmanlaajuinen julkistus, kun MG julkistaa IM-sähköautomerkkinsä.

IM L6, joka saa maailmanlaajuisen ensiesittelynsä Genevessä, on täyssähköinen sedan, joka on varustettu monipuolisilla teknologioilla ja innovatiivisella muotoilulla. IM L6 kiihtyy 0–100 km/h alle kolmessa sekunnissa ja sen toimintamatka versiosta riippuen on jopa 600 tai 800 kilometriä.

IM lanseerataan Euroopassa kuluttajille vuonna 2025 premium-autojen luokkaan. Tulevia IM-malleja yhdistävät edistykselliset teknologiat, kuten älykkäät ja integroidut ajoavustimet sekä pitkälle kehitetyt sähkömoottorit. Merkki tarjoaa tulevaisuudessa sekä katumaastureita että sedaneja.

Hedin MG Finland Oy tuo IM:n Suomen markkinoille vuoden 2025 aikana.

Täysin uudet MG3 Hybrid ja IM L6 esitellään Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä maanantaina 26. helmikuuta kello 10.30 CET osastolla 4251, hallissa 4. Voit lukea lisää näyttelystä täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jon Höckerstedt
MG -projektijohtaja, Hedin Automotive Oy
Puh. 050 523 5861
jon.hockerstedt@hedinautomotive.fi

Emma Härnström, PR Manager
Hedin MG Sweden AB
Puh. +46 31–394 96 10
emma.harnstrom@hedinmg.se

Kuvat

MG on ollut yksi autoalan edelläkävijöistä perustamisestaan lähtien Morris Garagesissa vuonna 1924, ja nyt ikoninen merkki on uuden sukupolven saatavilla. Uudelleenmuotoiltu, moderni ja valmiina tulevaan. MG edistää Suomen automarkkinan sähköistymistä tuomalla sähköautoilun kaikkien ulottuville. Merkin painopiste on turvallisissa, kohtuuhintaisissa ja käytännöllisissä autoissa. Kaikkiin MG-malleihin sisältyy jopa seitsemän vuoden uuden auton takuu ja tiepalvelu.

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Corvetten maahantuonti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa Hedin Mobility Groupille4.4.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Hedin Mobility Group on erittäin innoissaan, että konserni on valittu ikonisen amerikkalaisen urheiluauto Corvetten viralliseksi maahantuojaksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Corvetten ja Hedin Mobility Groupin jännittävä yhteistyö merkitsee myös tärkeää virstanpylvästä Hedin Mobility Groupin missiossa tuoda arvostettuja ja korkean suorituskyvyn kulkuneuvoja pohjoismaiselle markkinalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye