Podimo

Uutta Podimossa: Roni ja Mike Bäckin BackPodcast tekee paluun!

Jaa

Kolmen vuoden tauon jälkeen BackPodcast palaa eetteriin. Suurta sosiaalisen median suosiota nauttivat veljekset Roni ja Mike Bäck ovat äänessä Podimossa keskiviikkoisin ilmestyvässä podcastissa, jossa käsitellään humoristiseen tyyliin ajankohtaisia asioita ja puhutaan mm. veljeydestä, isyydestä, somesta ja veljesten elämistä. 

BackPodcast kansikuva
Sosiaalisen median parrasvaloissa suuren osan aikuisuudestaan viettäneet veljekset jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään maailmasta, isyydestä, yrittäjyydestä, asuntokaupoista, sosiaalisen median murroksesta ja veljeydestä Podimon BackPodcastissa. Kimi Jaakkola

Suositun BackPodcastin ytimessä on aina ollut Roni ja Mike Bäckin veljeys. Se on monella tavalla yhdistänyt heidän elämänsä, joiden varrella on koettu monia suuria muutoksia, onnistumisia ja virheitäkin. Sosiaalisen median parrasvaloissa suuren osan aikuisuudestaan viettäneet veljekset jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään maailmasta, isyydestä, yrittäjyydestä, asuntokaupoista, sosiaalisen median murroksesta ja veljeydestä Podimon BackPodcastissa.    

“Viime vuosina Youtube-sisältöni ovat muuttuneet paljon ja henkilökohtaisemmat aiheet ovat jääneet siellä vähemmälle”, Roni Bäck kommentoi. “Yleisö on jatkuvasti pyytänyt minulta sisältöä, jossa avaan rauhassa erilaisia asioita elämästäni ja BackPodcast vastaa hienosti tähän toiveeseen. Olemme veljeni Miken kanssa molemmat aikuistuneet paljon siitä kun viimeksi teimme podcastia yhdessä ja nyt odotettavissa onkin hieman aikaisempaa aikuisempaa sisältöä. Puhumme mm. isyydestä, yrittäjyydestä ja asuntokaupoista omalla tyylillämme tietenkin. On ihan parasta päästä jälleen tekemään podcastia yhdessä veljeni kanssa!" 

BackPodcastin tekijät: 

Roni Bäck on Suomen seuratuimpiin kuuluva sosiaalisen median sisällöntuottaja ja mediapersoona, jolla on yhteenlaskettuna yli 1 300 000 suomalaista seuraajaa eri kanavissa. Joka kymmenes suomalainen tilaa Roni Bäckin YouTube-kanavaa ja hänen videosisältö YouTubessa kilpailee suosittujen televisiokanavien katsojamääristä. Roni on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 10 vuoden ajan YouTubessa ja lisäksi hänet on nähty mukana eri TV-ohjelmissa vuosien aikana. Uransa aikana Roni on voittanut useita palkintoja ja hänet on mm. valittu vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi vuonna 2019. Töiden ohella Roni on 30-vuotias perheenisä, isoveli ja yrittäjä. Roni tunnetaan intohimoisena urheilijana ja vapaa-ajallaan hän mielellään rauhoittuu perheensä kanssa mökillä.

Mike Bäck on 24-vuotias pikkuveli ja yrittäjä. Mikellä on myös pitkä ura sosiaalisen median parissa takana, mutta hän on päättänyt jättää tämän työn ja irtautunut video- ja musiikkituottajaksi. Mike on ollut useamman vuoden ajan pois julkisesta työstä, mutta tekee nyt comebackin podcastin yhteydessä.

BackPodcast ilmestyy Podimossa keskiviikkoisin alkaen 28.2.2024. 

Linkki podcastiin: https://podimo.com/fi/shows/backpodcast

Pressikuvat - Kuvat: Kimi Jaakkola

Sometilit:
@ronibackyt
@mikeback

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

BackPodcast kansikuva
Sosiaalisen median parrasvaloissa suuren osan aikuisuudestaan viettäneet veljekset jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään maailmasta, isyydestä, yrittäjyydestä, asuntokaupoista, sosiaalisen median murroksesta ja veljeydestä Podimon BackPodcastissa.
Lataa
Roni Bäck BackPodcast
Roni Bäck on Suomen seuratuimpiin kuuluva sosiaalisen median sisällöntuottaja ja mediapersoona, jolla on yhteenlaskettuna yli 1 300 000 suomalaista seuraajaa eri kanavissa.
Lataa
Mike Bäck BackPodcast
Mike Bäck on 24-vuotias pikkuveli ja yrittäjä. Mikellä on myös pitkä ura sosiaalisen median parissa takana, mutta hän on päättänyt jättää tämän työn ja irtautunut video- ja musiikkituottajaksi.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podimo

Tutkimus: yhä useampi suomalainen on valmis maksamaan podcasteista, joita kuunnellaan kotiaskareiden lomassa ja jopa saunassa14.3.2024 08:00:01 EET | Tiedote

Podimon Norstatilla teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan podcastien ammattimaisuudelle annetaan koko ajan enemmän arvoa, sillä 62 % podcasteja kuuntelevista suomalaisista olisi valmis maksamaan niistä (2023: 49 %). Viihde- ja ajankohtaisaiheet kiinnostavat yhä enemmän ja podasteja kuunnellaan kodin ja ulkoilun ohella jopa saunassa, suihkussa ja nukkumaan mennessä.

Uusi Podimo Relfect paljastaa: Sana on Vapaa, Aki Linnanahde Talk Show ja Paritellen Podimon suosituimmat podcastit vuonna 202320.12.2023 11:05:18 EET | Tiedote

Viime vuonna Suomessa aloittanut tanskalainen podcast- ja äänikirjapalvelu Podimo julkisti tänään uuden Reflect-toiminnon, joka kokoaa palvelun käyttäjien podcast- ja äänikirjavuoden yhteen helppoon näkymään. Tänä vuonna suomalaiset kuuntelivat Podimon sisältöjä 6,7 miljoonaa tuntia ja suosituimmat podcastit olivat Sointu Borgin ja Janni Hussin Sana on vapaa, Aki Linnanahde Talk Show sekä Desire Nymarkin ja Viivi Rintasen Paritellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye