Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuuston kokous 4.3. – seuraa suorana verkossa

Jaa

Pirkanmaan aluevaltuusto kokoontuu maanantaina 4.3. klo 17 etäyhteydellä. Teamsissa pidettävää kokousta voi seurata suorana verkossa.

Ennen kokousta ei pidetä kyselytuntia. Sen sijaan aluevaltuustolla on klo 16-17 sisäinen seminaari valmisteltavista asioista.

Seuraa klo 17 alkaen kokousta täältä 

Aluevaltuuston esityslistalla on seuraavat asiat:

  • Rahoituksen- ja sijoitustoiminnan periaatteet
  • Varajäsenen vaihtuminen monipalveluvaliokunnassa
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen vaikuttamistoimielinten edustajat aluevaltuustossa
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen - Toimivallan siirtoon liittyvän laillisuuden selvittäminen
  • Aluevaltuutettujen valtuustoaloitteet

Asialista kokonaisuudessaan verkossa .

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Digiklinikka käyttöön 2.5. Pirkanmaalla – näin käytät uutta palvelua23.4.2024 15:25:09 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen digiklinikka avautuu torstaina 2.5.2024. Mobiilisovelluksella tai verkkoselaimen kautta käytettävä digiklinikka on helppo ja nopea tapa olla yhteydessä hoitajaan tai lääkäriin. Palvelun toiminta perustuu esitietokyselyn jälkeen avautuvaan chat-keskusteluun, jossa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ollaan yhteydessä pääasiassa viestein ja kuvin.

Hoitotyön päivää vietetään Tays Keskussairaalassa 10.5. –asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista myös verkossa16.4.2024 12:11:40 EEST | Tiedote

Jo perinteeksi muodostunut kaikille avoin Hoitotyön päivän tapahtuma järjestetään Tays Keskussairaalassa 10.5.2024 kello 9–14.30. Hoitotyön laatua ja osaamista esiin nostavassa hoitotyön päivässä tapaat sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita ja pääset kuuntelemaan monipuolisia luentoja ajankohtaisista aiheista. Tänä vuonna luentoja on mahdollista seurata myös striimattuna verkossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye