HP

HP esittelee kuluttajille laajan valikoiman tekoälyä hyödyntäviä kannettavia tietokoneita

Jaa

HP julkisti uudet Envy- ja Pavilion-kannettavat tietokoneet. Uutuudet muodostavat tähän mennessä laajimman tekoälyä hyödyntävien kannettavien tietokoneiden kuluttajavalikoiman. Envy- ja Pavilion-laitteet vapauttavat käyttäjän luovuuden ja tuottavuuden. Tekoälyominaisuudet takaavat personoidun käyttökokemuksen.

Sekä Envy- että Pavilion-portfolioissa on mm. seuraavat uudet, jännittävät ominaisuudet:

  • Joko Intel® Core™ Ultra- tai AMD Ryzen™ -prosessorit - molemmat tarjoavat dedikoidut NPU-tekoälykiihdyttimet entistäkin yksilöllisempään suorituskykyyn.
  • Tekoälyä hyödyntävä HP Smart Sense -teknologia optimoi automaattisesti tuulettimen melua, lämpötilaa ja suorituskykyä työn mukaan.
  • Windows Copilot täydentää käyttäjän kykyjä ja luovuutta tekoälyllä. Nämä ovat HP:n ensimmäiset laitteet, joissa on Copilot-näppäin, jolla saat tekoälyyn perustuvan älykkään avustajan käyttöösi. Saatavilla on myös 30 päivän kokeilujakso tekoälykokousavustaja Otter.ai:hin.
  • Äänten hallinta Poly Studiolla avulla ja jopa 5 megapikselin kamera ovat täydelliset kaverit etäpalavereihin.
  • Laitteet ovat ENERGY STAR® -sertifioituja ja jopa EPEAT® Gold -luokiteltuja Climate+ Registered -rekisteröinnillä. Esimerkki HP:n sitoutumisesta kestävämpään tulevaisuuteen ja kierrätysmateriaalien käyttöön.

HP Pavilion -mallisto – Henkilökohtaista tietotekniikkaa jokaiseen luovaan tarkoitukseen

HP Pavilion -sarjassa yhdistyvät ensiluokkaiset ominaisuudet ja mukautettava suorituskyky. Uusimmat Pavilion-kannettavat tietokoneet tarjoavat terävän 16:10- kuvasuhteen näytön, enemmän portteja ja pitkän akunkeston. Ne vastaavat tarpeisiisi, olipa kyse sitten sisällöntuottamisesta tai vapaa-ajan vietosta.

Uusi HP Pavilion Aero 13,3 tuuman kannettava tietokone on maailman kevyin tekoälyä hyödyntävä kuluttajakannettava, jonka tyylikkäässä ja kestävässä muotoilussa on hyödynnetty kevyttä, kierrätettyä magnesium-alumiinia. Siinä on myös uusimmat AMD Ryzen™ -prosessorit:

  • Tyylikäs kannettava tehokkuudesta tinkimättä: Alle kilon painoinen Pavilion Aero on huippuluokan kannettava tietokone, joka on luotu liikkuvaan elämään. Pelaa sujuvasti AMD-mallien  AMD FreeSync™ -tuen ansiosta.  USB-C HP Fast Charge -lataa akkuun jopa 12 tunnin käyttöajan.
  • Työkalut dynaamiseen yhteistyöhön ja luovuuteen: Hallitse virtuaalihuonetta ja muodosta luotettavia yhteyksiä hyödyntämällä uutta 5 megapikselin kameraa ja eloisaa 2,5k-resoluution WQXGA-näyttöä. Etkö ole valmis esiintymään? Ei hätää. Pavilion-sarjassa on manuaalinen kameran suljin ja Windows Hello -kasvojentunnistus, jotka tarjoavat lisäturvaa, kunnes olet valmis jakamaan projektisi maailman kanssa.


HP Pavilion Aero on saatavilla kesäkuussa. Hinta alkaen 999 euroa.

Uusi HP Pavilion 16 tuuman kannettava tietokone tuo Pavilion-mallistoon loistavan OLED-näytöllä varustetun tehopakkauksen:

  • Upeat mahdollisuudet luovuuteen: Suurempi kosketuslevy ja taustavalaistu näppäimistö auttavat mukavassa työnteossa. Intel®-malleissa pääset lähelle NVIDIA®-grafiikoiden upeita yksityiskohtia tai voit uppoutua viihteeseen IMAX Enhanced Certified OLED -näytöllä.
  • Kokoonpanot jokaiseen työhön: Selvitä intensiivisimmätkin projektisi valitsemalla useista Intel®- tai AMD-malleista ja valinnaisesta FHD IR-kamerasta. HP Fast Charge tarjoaa akkuvirran pitkää luovaa päivää varten. Akkukesto on jopa 19 tuntia laitteissa, joissa on enintään Intel® Core™ Ultra -suoritin – 44 % enemmän kuin edellisessä Pavilion 16:ssa.


HP Pavilion 16 on saatavilla toukokuussa. Hinta alkaen 799 euroa.

HP Envy -mallisto – vertaansa vailla olevaa mukautuvuutta ja rajatonta personointia


Uusi HP Envy x360 14” 2-in-1-kannettava tietokone ja HP Envy x360 16” 2-in-1-kannettava tietokone ovat mukautuvia kumppaneita, jotka liikkuvat mukanasi ja tarjoavat:

  • Joustavuutta elämäntyylisi mukaan: Valitse 14- ja 16-tuumaisten versioiden välillä, joissa on joko Intel®- tai AMD Ryzen™ -prosessorit, ja joissa on luja alumiinirakenne ja Thunderbolt™ 4 -portit (Intel®-malleissa). Molemmat uudet kannettavat tietokoneet tuottavat virtaa koko päivän kestävään käyttöön jopa 17 tunnin ajaksi.
  • Asiantuntevasti kuratoituja näkymiä ja ääniä: Koe vertaansa vailla oleva selkeys ja käyttömukavuus immersiivisellä 16:10-kuvasuhteen näytöllä. Käyttöokemusta parantaa näppäimistöön ja kosketuslevyyn tehdyt päivitykset mukavampaa selaamista, muokkaamista ja pelaamista varten. Lisävarusteena saatavassa 2,8K OLED-näytössä on IMAX Enhanced -sertifikaatti.


HP Envy x360 14- ja 16-tuumaisten mallit ovat saatavilla toukokuussa. Hinnat alkaen 999 €.

Uusi HP Envy 17,3” kannettava tietokone vie henkilökohtaisen tuottavuuden seuraavalle tasolle ja mahdollistaa parhaan mahdollisen tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 -kannettavan näytönohjaimen avulla. Nauti jopa 9 tunnin akkukestosta. Envy 17,3 on optimoitu käyttömukavuutta varten suuremmalla kosketuslevyllä, taustavalaistuilla näppäimillä ja tekoälyä hyödyntävällä läsnäolon tunnistustekniikalla, joka lisää turvallisuutta. Wi-Fi 7:n, Bluetooth® 5.4:n, Thunderbolt™ 4:n ja USB-C-latauksen ansiosta tämä kannettava tietokone takaa sujuvan suorituskyvyn ja virtaviivaisen liitettävyyden, joten se on ihanteellinen niille, jotka etsivät tehokkuutta ja nautintoa mistä tahansa. Hinta alkaen 1499 €, saatavuus vahvistuu myöhemmin.

Lisätietoa, kuvia ja virtuaalisen lehdistötilaisuuden tallenne täältä.

Lisätietoa: hp@drum.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HP Inc. on teknologiayritys, joka uskoo, että yksi harkittu idea voi muuttaa maailmaa. Sen tietokoneiden, tulostimien ja 3D-tulostusratkaisujen tuote- ja palveluvalikoima auttaa toteuttamaan nämä ideat. Käy osoitteessa http://www.hp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye