Uutuus! Apollomatkat vie ensi talvena Hurghadaan

Jaa

Lokakuusta alkaen Apollomatkat vie suorin lennoin Helsingistä Egyptin suosituimpaan lomakohteeseen – sekä Afrikan suurimpaan sporttihotelliin!

Hurghada, Egypti
Hurghadasta löytyy upeita hiekkarantoja

Vastatakseen aurinkoisten, edullisempien talvikohteiden lisääntyneeseen kysyntään Apollomatkat laajentaa valikoimaansa uudella kohteella: Egyptin Hurghadalla

- Hurghada on Egyptin lomakohteista tutuin ja suosituin, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Kohde täyttää monen lomatoiveet - aurinkovarma sää, kauniit rannat, upeat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, kiehtovia kulttuurielämyksiä sekä kiinnostavia retkiä, kertoo Apollomatkojen PR vastaava Satu Kontulainen.

Hurghada on perinteisesti ollut suosittu niin perheiden kuin aikuistenkin lomailijoiden keskuudessa. Huolimatta siitä, että kaupunki kasvaa nopeasti, se on onnistunut säilyttämään egyptiläisen pikkukaupungin tunnelman kauniiden kaupunginosiensa ansiosta. Katseltavaa riittää El Daharin vanhasta keskustasta kauniille satamapromenadille, josta löytyy kahviloita ja kauppoja. Moni valitsee Hurghadan monipuolisten aktiviteettien ja nähtävyyksien vuoksi. Apollomatkojen talven retket suuntautuvat Gizan pyramideille sekä Luxorin Kuninkaiden laakson. Tarjolla on myös unohtumattomia snorklaus-seikkailuja sekä retkiä erämaahan.

Aftikan suurin sporttihotelli

Hurghada on aktiivisten lomailijoiden mekka. Täällä sijaitsee yksi Apollomatkojen parhaista treenihotelleista – joka on myös suurin laatuaan Afrikassa: Aqua Vista - powered by Playitas. Hotellista löytyy tilaa ja mahdollisuuksia kaiken tasoiseen treeniin; Olympiakokoinen 50 metrin uima-allas, yli 600 m2:n kuntoilualue, padel- ja tenniskentät, sprinttirata, ryhmäliikunta alue, sauna sekä jääkylpy.

- Aqua Vista on täydellinen hotelli jokaiselle, joka haluaa yhdistää auringon ja uinnin aktiiviseen lomaan. Matkustatpa sitten yksin tai perheen kanssa, Aquavistassa on helppo lomailla. Täällä voi harrastaa kaikkea crossfitistä, triathlonista, tenniksestä ja uinnista joogaan, sauvakävelyyn ja jousiammuntaan, ja hiekkarantakin on vain kivenheiton päässä, Kontulainen sanoo.

Ensi talvena Apollomatkat tarjoaa suoria reittejä seitsemään jännittävään kohteeseen: Gran Canarialle, Fuerteventuralle, Teneriffalle, Madeiralle, Thaimaahan, Emiraatteihin ja Egyptiin.

Matkat Hurghadaan alkavat 9.10.2024. Jet Timen suorat lennot Helsingistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hurghada, Egypti
Hurghadasta löytyy pitkiä hiekkarantoja
Lataa
Hurghada tarjoaa upeita sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia
Hurghada tarjoaa upeita sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia
Lataa
Aquavista - powered by Playitas
Aquavista - powered by Playitas
Lataa

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. DER Touristik Nordic AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel sekä hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat valmismatkat kohteisiin Välimerellä, Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Kanariansaarilla sekä kaupunkilomat kaikkialle maailmaan. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2019 n. 80 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Apollomatkat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye