Uusista lohipyöryköistä helppo ja terveellinen arjen kalaruoka sekä lisää kotimaisia pakastepizzamakuja - Apetitin kevään uutuuksissa helppoa kotiruokaa sekä maukasta napostelua
Apetitin kevään uutuustuotteista löytyy kaksi monipuolista ja vaivatonta arjen todellista helpottajaa kala- ja vihannespakasteissa: Lohipyörykät ja Pomodoro Rosso -pakastevihannessekoitus sekä kotimaisten pakastepizzojen uutuusmakuja. Myös kukkakaaliwingsien tuoteperhe kasvoi kahdella uutuusmaulla.

Maukasta kalaa vaivattomasti arkiaterialle
Apetitin kevään uutuustuotteen, lohipyöryköiden, avulla terveellistä kalaa on helppoa ja edullista ottaa myös arkiaterialle. Maukkaat kalapyörykät sisältävät lohta ja seitiä.
”Pyörykät on maustettu ruohosipulilla, tillillä ja sitruunalla. Tuotteen makumaailma sopii koko perheelle. Tämän uutuuden avulla kalan tarjoilu arkena ei voisi helpompaa olla”, toteaa Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.
Lohipyöryköistä valmistuu hetkessä maukas ja ravitseva ateria esimerkiksi yhdistettynä niin ikään pakastealtaasta löytyvään Apetitin Porkkana-perunamuusiin. Pyörykkä on maidoton ja gluteeniton ja sopii tämän ansiosta monelle.

Pomodoro Rosso - uusi tomaattinen vaihtoehto pakastevihannesvalikoimassa
Toinen kevään uutuus Apetit Pomodoro Rosso loistaa sekä maullaan että monikäyttöisyydellään. Herkullinen ja monipuolinen vihannessekoitus sopii hyvin kastikkeisiin, salaatteihin, keittoihin ja pizzaan. Se on todellinen arjen terveellinen helpottaja. Vihannessekoituksessa on valkosipulia, mikä antaa sille viimeistelyn maun.
”Pomodoro Rosso on monipuolinen vihannessekoitus, joka sopii moneen käyttöön. Sekoituksesta yli puolet on tomaattia, minkä ansiosta annokseen ei ole välttämättä tarpeen lisätä tomaattia erikseen. Vain mielikuvitus on rajana tämän sekoituksen käytössä. Siitä saa oivan pastakastikkeen tai vaikka täytteen pinaattiletuille”, kertoo Apetitin markkinointipäällikkö Nina Dahlberg.

Kotimaisissa pizzauutuuksissa mehevää juustoa ja fajita-maustettua kanaa
Apetitin suosittu Superior-pizzaperhe laajenee kahdella herkullisella uutuudella: Triple Cheese ja Chicken Fajita.
Triple Cheese -pizzan kärkenä on kolme kotimaista juustoa: fontal, cheddar ja gouda. Makua tuovat myös kirsikkatomaatit ja pesto.
“Kolmen kotimaisen juuston kautta syntyy mehevä maku, johon tomaatti tuo raikkautta”, sanoo Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Mari Pallonen.
Chicken Fajita -pizzan maku syntyy puolestaan fajita-mausteseoksesta, punasipulista, keltaisesta ja punaisesta paprikasta sekä tietysti kotimaisesta kanasta. Makua ryydittävät suomalaiset fontal- ja cheddarjuustot.
Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmassa pizzatehtaassa Pudasjärvellä. Superior-pizzojen pohja on juureen leivottu ja kiviuunissa paistettu.
Kukkakaaliwingseille kaksi uutuusmakua
Apetit kukkakaaliwingsit ovat vakiinnuttaneet asemansa oivallisena kasvispohjaisena snacking-tuotteena. Wingsien tuoteperhe laajenee nyt kahdella uutuusmaulla: Buffalo ja Hot Barbeque. Apetit Kukkakaaliwings Buffalossa on klassinen buffalowingsien makumaailma, joka rakentuu paprikasta, cayennesta, sipulista ja etikasta. Hot BBQ -kukkakaaliwingsit puolestaan tarjoavat makunystyröitä hivelevää potkua tulisemman ystäville. Maku syntyy tomaatista, paprikasta, valkosipulista, punaisesta jalopenosta, sipulista, mustapippurista ja tummasta sokerista.
Jo entuudestaan tuttu Apetit Kukkakaaliwings on maustettu miedosti cayennepippurilla ja savupaprikalla ja löytyy jatkossa 300 g pussista. Mausteiset wingsit sopivat naposteluun tai illanistujaisiin tarjoiluksi. Kukkakaaliwingsit ovat gluteenittomia.
”Wingsit ovat herkullisia sellaisenaan tai niistä voi nauttia dipin kanssa. Wingspakkauksista löytyvät kullekin maulle sopivat dippireseptit. Kaikkien kanssa maistuu mainiosti esimerkiksi mintun ja limen makuinen ranskankerma- tai kaurafraiche-pohjainen dippi”, kertoo brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.
Apetit-uutuudet:
Yhteyshenkilöt
Miika KemiläViestintä- ja vastuullisuuspäällikköApetit Oyj
Puh:+358104024044miika.kemila@apetit.fiApetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Apetit Oyj
Sipuli mukaan Apetitin sopimusviljelyyn - pakasteherneen viljelyala ennätyssuuri8.5.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetit viljelyttää alkaneella satokaudella ensimmäistä kertaa sopimusviljelykasvina kotimaista sipulia. Sipuli on merkittävässä roolissa useassa pakastealtaan suosikkituotteessa. Kevään kylvöt käynnistyivät huhtikuun lopussa pinaatilla. Pakastehernettä viljellään ennätyssuurella pinta-alalla.
Näin valmistat herkulliset munkkirinkilät – lue apetitlaisten vinkit uppopaistoon24.4.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Vapun ehdottomiin herkkuihin kuuluvat munkkirinkilät. Apetitilaiset kertovat, kuinka täydelliset vappumunkit syntyvät turvallisesti. Myös tutut tippaleivät valmistuvat kotikeittiössä vaikka vegaanisena ja saavat raikkaaksi kaverikseen passionhedelmädipin. Miedon ja tasapainoisen makunsa ansiosta rypsi- ja rapsiöljy sopii loistavasti ruonlaittoon, leivontaan ja uppopaistamiseen.
Apetit Oyj:n tammi-maaliskuun 2025 liiketoimintakatsauksen julkistaminen22.4.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Apetit Oyj:n liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuulta 2025 julkaistaan perjantaina 25.4.2025 klo 8.30. Liiketoimintakatsaukseen liittyen ei järjestetä erillistä tiedotustilaisuutta. Apetit Oyj
Publishing of Apetit Plc’s Business Review for January-March 202522.4.2025 08:00:00 EEST | Press release
Apetit Plc will publish its Business Review for January-March 2025 on Friday 25 April 2025 at 8.30 a.m. A separate press conference in relation to the Business Review will not be arranged. Apetit Plc
Pääsiäisen juhlapöytään aitoja makuja kotimaisista raaka-aineista16.4.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Pakastealtaasta löytyvät Apetit gratiinit ja kermaperunat sopivat pääsiäisen juhlapöytään herkulliseksi lisukkeeksi. Gratiinien ja kermaperunoiden valmistus on helppoa ja vaivatonta jättäen juhlakokin kädet vapaaksi muihin järjestelyihin. Tuotteet sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme