Readme.fi

Kutsu: Sauli Kemppaisen MAKU! - Tähtikokin salaisuudet -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 4.4.2024, klo 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.

Jaa

Sauli Kemppainen on kansainvälisen uran tehnyt, Michelin-tähdellä useaan otteeseen palkittu ravintola-ammattilainen. Hänellä on aina maku edellä ruuanlaitossa. Sauli tavoittelee maksimaalista makunautintoa ja yrittää ymmärtää raaka-aineita mahdollisimman hyvin, niiden lähtökohtia ja muuntumismahdollisuuksia.

Kansi_High res.
Kansi_High res.

Elämässä on tärkeää ymmärtää mikä on väärin että voi ymmärtää mikä on oikein. Tämä sama pätee 100% varmuudella myös ruuanlaitossa. Jos ymmärrät kaiken mikä on väärin maustamisessa, samalla ymmärrät periaatteessa kaiken mikä on oikein, siinä vaiheessa elämä on jo aika helppoa.

Kirja vastaa kysymyksiin: • Mitä on täydellinen maku? • Mitkä ovat hyvän maun peruselementit? • Mistä puhdas, aito, vahva ja luonnollinen maku syntyy? • Voiko täydelliseen makuun päästä kotioloissa vai tarvitaanko siihen ammattikeittiö ja ammatti- välineitä? • Kannattaako luonnollisen raaka-aineen makua muokata? • Tekeekö muokkaaminen sitä paremmaksi? • Maustaminen = raaka-aineen parempi maku? Onko näin? • Mitä ei kannata tehdä hyvälle raaka-aineelle?

Kirja on ilmestynyt maaliskuussa 2024.

Kirjan kustantaja on Readme.fi

Aika: Torstaina 4.4.2024, klo 15.00

Paikka: Lönnrotinkatu 18 A, 2. krs, 00120 Helsinki

Ilmoittaudu heti, mutta viimeistään 27.3.2024 jussi.kiilamo@readme.fi

Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400

http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Fatima Witickin ja Varpu Tavin Treenaa Fatiman kanssa -kirja julkaistaan 12.4.20249.4.2024 10:02:51 EEST | Tiedote

Tämän ajan laajimmin levinnyt "elintasosairaus " on liikkumattomuus - ja sen seurauksena syntyneet lymfakierron ongelmat, faskioiden kireys sekä vagushermon häiriöt. Näiden kolmen kokonaisvaltaisen järjestelmän vaikutus kehoon on hyvin moninainen, ja ne aiheuttavat fyysistä huonovointisuutta isossa osassa ihmisiä. Hyvä uutinen on se, että ne ovat pitkälti ennaltaehkäistäviä ja itsehoidettavia vaivoja.

Kutsu: Kalle Virtapohjan Tuntematon Paavo Nurmi -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 11.4.2024 klo 15.00 Arkkitehtuurimuseossa, Kasarmikatu 24, Helsinki.28.3.2024 09:55:16 EET | Kutsu

Helsinki on rakennettu Suomen pääkaupungiksi, mutta yllättäen kaupungin rakentajat ovat jääneet lähes tuntemattomiksi, kun kaupungin tai Suomen historiaa on kirjoitettu. Nyt julkaistavassa uutuuskirjassa on päähenkilönä yksi näistä tuntemattomista rakentajista, Paavo Johannes Nurmi. Hän oli kansainvälisesti juhlittu urheilusankari, 9-kertainen olympiavoittaja, joka asettui elämään tavallista elämää muutettuaan Turusta Helsinkiin ja ryhdyttyään grynderirakentajaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye