Åland Post

Åland Postin uusi verkkokauppaan erikoistuva automaattivarasto valmistuu kesällä Tuusulaan

Jaa

Åland Post ilmoittaa merkittävästä laajentumisesta verkkokauppalogistiikkaan erikoistuneen Axla Logistics -brändinsä alla. Yhteistyössä Mrec Investment Management Oy:n ja Slättö Förvaltning AB:n hallinnoiman logistiikkayhtiö Evolvin kanssa Åland Post on allekirjoittanut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen uuden 6,000 m² logistiikkakiinteistön rakentamiseksi Tuusulan Sulan teollisuusalueelle. Alue sijaitsee strategisesti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja pääväyliä. Logistiikkakeskus tukee automatisoiduilla palveluillaan suomalaisten verkkokauppojen pyrkimyksiä kasvattaa ja tehostaa liiketoimintaansa vastuullisesti.

Havainnekuva Axlan uudesta logistiikkakeskuksesta, joka valmistuu Tuusulaan.
Havainnekuva Axlan Tuusulaan avattavasta huippumodernista logistiikkakeskuksesta Mrec Investment Management Oy

Åland Post panostaa vastuullisuuteen 

Hanke toteutetaan korkeiden ESG-tavoitteiden mukaisesti suunnittelusta toteutukseen. Kiinteistö rakennetaan EU-taksonomian vaatimusten mukaisesti, A-energialuokkaan, ja tavoitteena on saavuttaa BREEAM Excellent -sertifiointi. Vuokrasopimus on myös linjassa Green Lease -tavoitteiden kanssa.  

”Uusi logistiikkakiinteistömme Tuusulassa on moderni kokonaisuus, joka täyttää vastuullisuustavoitteet monipuolisesti. Meille on tärkeää tarjota kestäviä ja monipuolisia palveluita, jotka tukevat myös asiakkaidemme vastuullisuutta”, sanoo Axla Logisticsin Business Area Director, Jari Hyle. 

Parempia logistiikkapalveluja suomalaisille verkkokauppiaille automaattivaraston avulla 

Logistiikkakeskuksen keskiössä on AutoStore™-automatisoitu varasto- ja keräilyjärjestelmä (ASRS), jonka toimittaa Element Logic Oy. Järjestelmä mahdollistaa entistä joustavamman ja tehokkaamman logistiikkatoiminnan, minkä ansiosta uuden logistiikkakeskuksen asiakkaille kyetään tarjoamaan markkinan edistyneimpiä 3PL-palveluita.  

”Investointi AutoStore-teknologiaan tuo asiakkaiden saataville markkinoiden tehokkaimmat ja skaalautuvimmat keräily- ja varastointiratkaisut suoritehinnalla. Kokemuksemme mukaan siirtyminen manuaalivarastosta automaatioratkaisuun nopeuttaa ja tehostaa merkittävästi verkkokaupan toimintaa. Lisäksi se tarjoaa vahvan selkänojan kasvuun ilman huolta logistiikasta”, yli 350 AutoStorea toimittaneen Element Logicin Suomen liiketoiminnasta vastaava Antti Lumme kertoo. 

Åland Postin osana toimiva Axla Logistics on verkkokauppalogistiikan johtava asiantuntija Suomessa 

Axla Logisticsilla on kokemusta verkkokaupan logistiikasta yli 20 vuoden ajalta Pohjoismaissa ja Euroopassa. Investointi Tuusulaan lujittaa sen asemaa verkkokauppalogistiikan johtavana asiantuntijana Suomessa. Nyt toteutettava kiinteistöhanke on merkittävä askel eteenpäin sekä Axla Logisticsille että koko suomalaiselle verkkokauppa-alalle.  

Lisätietoja: 

Åland Post – Axla Logistics 
Head of Sales & Marketing 
Andreas Ögård 
andreas.ogard@axla-logistics.com 
050 599 4387 
www.axla-logistics.com  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva Axlan uudesta logistiikkakeskuksesta, joka valmistuu Tuusulaan.
Havainnekuva Axlan Tuusulaan avattavasta huippumodernista logistiikkakeskuksesta
Lataa

Linkit

Åland Post Ab

Åland Post – nykyaikainen logistiikkayritys

Åland Post on nykyaikainen logistiikkayritys, jossa on noin 150 työntekijää sinua varten. Vuonna 2022 liikevaihto oli 34,7 miljoonaa euroa. Toimintaa johdetaan pääkonttorista, joka sijaitsee Svibyssä, Jomalassa, vain muutaman kilometrin päässä Maarianhaminasta, Ahvenanmaan ainoasta kaupungista. Åland Postista tuli 1. tammikuuta 2009 osakeyhtiö, jonka ainoa osakkeenomistaja on Ahvenanmaan maakuntahallitus.

Åland Post lyhyesti:

  • Nykyaikainen logistiikkayritys, jonka noin 150 työntekijää on valmiina palvelemaan sinua
  • 26 000 m² toimisto- ja tuotantotilaa
  • Ahvenanmaan maakuntahallituksen kokonaan omistama osakeyhtiö
  • Universal Postal Union (UPU) -järjestön jäsen

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Åland Post

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye