Naantalin Kaivohuone

Naantalin Kaivohuoneella huippukeikkoja koko kesäkauden ajan

Jaa

Naantalin Kaivohuone pitää huolen siitä, että Naantalin Vanhankaupungin rannassa nähdään laadukkaita ja monipuolisia livekeikkoja koko kesän ajan. Unohtumattomista musiikkielämyksistä saadaan nauttia toukokuusta lähtien aina kesän viimeisiin lämpimiin päiviin saakka. 

Kesäkaudella 2024 Naantalin Kaivohuoneella on luvassa ainakin yksitoista huippukeikkaa. Kesäkauden avajaiset vietetään perjantaina 25. toukokuuta Naantalin Venemessujen yhteydessä.
Kesäkaudella 2024 Naantalin Kaivohuoneella on luvassa ainakin yksitoista huippukeikkaa. Kesäkauden avajaiset vietetään perjantaina 25. toukokuuta Naantalin Venemessujen yhteydessä.

Naantalin Kaivohuone on jälleen valmiina tarjoamaan ikimuistoisia musiikkielämyksiä kesäkaudella 2024 sekä paikallisille asukkaille että matkailijoille. Kaivohuoneella on luvassa ainakin yksitoista huippukeikkaa, jotka täyttävät Naantalin Vanhankaupungin rannan elämällä ja musiikilla. 

Kesäkauden avajaiset vietetään perjantaina 25. toukokuuta Naantalin Venemessujen yhteydessä, jolloin lavalle nousee kovassa suosiossa oleva bilebändi Portion Boys. Bändin keikat ovat myyneet tasaisesti loppuun ympäri maata, joten liput Naantalin keikallekin kannattaa hankkia ajoissa.

Koulujen päätösviikonloppuna, lauantaina 1. kesäkuuta Kaivohuoneella nähdään poikkeuksellisesti kaksi keikkaa yhden illan aikana, kun turkulaistaustainen rap-artisti Jambo heittää sekä ikärajattoman keikan alkuillasta sekä hieman myöhemmin alkavan ikärajallisen keikan.

– Naantalin ranta on ollut ikoninen kesäiltojen viettopaikka jo vuosikymmenten ajan. Haluamme toimia myös hieman soihdunkantajina ja varmistaa, että se jatkaa sykkimistään ja vetää puoleensa myös uusia sukupolvia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme jälleen tuoda korkeatasoista musiikkia ja viihdettä upeaan ja ainutlaatuiseen Vanhaankaupunkiin – ja tänä vuonna myös alle 18-vuotiaille, joille tarjontaa ei ole koskaan liikaa. Suunnitelmissamme on vielä hieman täydentää artistikattausta myös alkusyksyn osalta, kertoo Sunbornin myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

Huippunimiä läpi kesän

Kaivohuoneen kesän ohjelmistossa on tavoiteltu mahdollisimman monipuolista artistikattausta. Esimerkiksi juhannusaattoa juhlitaan 70-luvun tunnelmissa, kun Kaivolle saadaan huippusuosittu, glamourin ja glitterin kyllästämä Gimme Abba! -show, jota tähdittävät Annica Milán sekä Valtteri Lehtinen.

Rokkaavammasta ohjelmistosta huolehtivat heinäkuussa Neljä Ruusua sekä Kotiteollisuus. Pete Parkkonen puolestaan isännöi Kaivohuoneen legendaarisia Unikeonpäivän iltabileitä.

Elokuu käynnistyy Dingon hittien tahdissa ja elokuussa Kaivohuoneelle pääsee katsastamaan myös Olli Hermanilla täydentyneen Popedan keikkakunnon. Elokuun huipentaa Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva turkulaispoppari Robin Packalen, jonka viimeisin Naantalin visiitti oli helmikuussa loppuunmyyty keikka Naantalin Kylpylässä.

Syyskuussa Naantalin Kaivohuoneella kuullaan puolestaan Leevi & The Leavingsin rakastetuimmat kappaleet, kun bändin alkuperäisjäsenten muodostama Leavings-yhtye esiintyy Kaivohuoneella Timo Rautiaisen kanssa. Kokoonpanon alkuvuoden klubikiertue myytiin lähes kokonaan ennakkoon loppuun, ja saman odotetaan tapahtuvan Kaivohuoneella syysillan hämärtyessä.

Naantalin Kaivohuoneen keikat 2024

pe 25.5. Portion Boys 
la 1.6. Jambo | ikärajaton 
la 1.6. Jambo | K-18
pe 21.6. Gimme Abba! -show
la 13.7. Neljä Ruusua
la 20.7. Kotiteollisuus
la 27.7. Pete Parkkonen | Unikeonpäivä
pe 2.8. Dingo 
pe 16.8. Popeda 
pe 23.8. Robin Packalen  
la 7.9. Leavings Orkesteri feat. Timo Rautiainen

Liput keikoille tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina 22.3.2024 klo 12.

naantalinkaivohuone.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Naantalin Kaivohuone tunnetaan upeasta sijainnistaan Naantalin Vanhassakaupungissa, aurinkoisesta kesäterassistaan sekä laadukkaista keikkailloista ja konserteista. Lisäksi Naantalin Kaivohuone toimii suosittuna tilausravintolana. Vuonna 1868 rakennettu nostalginen Kaivohuone jatkaa yli 150-vuotista perinnettään toimimalla monipuolisena viihteen ja vapaa-ajan areenana ja juhlapaikkana. Naantalin Kaivohuone on osa turkulaista Sunborn-perhekonsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kaivohuone

LEHDISTÖKUTSU JA -TIEDOTE: Olutfestit Naantalin Kaivohuoneella 25.–26.9.201510.9.2015 09:17:53 EEST | Tiedote

Naantalin Kaivohuone tuo syksyyn uuden juomakulttuuritapahtuman, Olutfestit! Oktoberfestien hengessä vietettävissä olutilotteluissa tarjolla on olutmaistingeja, saksalaistyylinen gastropub-menu, livemusiikkia sekä tiedonjanoisille Pieni Olutkoulu. Olutfesteillä on mukana useita pieniä ja suuria panimoita ympäri Suomen. Olutfestien lehdistötilaisuus järjestetään avajaispäivänä perjantaina 25.9. klo 16 Naantalin Kaivohuoneella.

UUSI VIINI- JA RUOKATAPAHTUMA NAANTALIN KAIVOHUONEELLA TOUKOKUUSSA12.5.2015 14:59:19 EEST | Tiedote

Naantalin Viinijuhlat on Naantalin Kylpylän ja Naantalin Viiniseuran yhdessä tuottama viini- ja ruokatapahtuma, jolla juhlistetaan Viiniseuran kymmenvuotista taivalta. Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma valtaa Naantalin Kaivohuoneen perjantaina 22.5.2015 klo 17.00–21.00. Viinijuhlat täydentävät erityisesti ruoan ja viinin ystäville mieluisalla tavalla Naantalin kesän tarjontaa sekä samalla Venemessu-viikonlopun perinteisesti runsasta tapahtumakirjoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye