Karisto

”Kuka etsii sinua, kun sinä katoat?” – Kiltin tytön murhaopas -dekkaritrilogian loppuhuipennus on käsillä

Jaa

Onko Pip tällä kertaa etsivä vai seuraava uhri? Brittiläisen Holly Jacksonin true crime -henkinen dekkarisarja on ollut valtava menestys ympäri maailman.

Itseoppinut etsivä Pip on tottunut tappouhkauksiin viraalin true crime -podcastinsa jälkimainingeissa. Siitä huolimatta Pipiä alkaa huolestuttaa, kun joku lähettää hänelle anonyymisti saman kysymyksen uudestaan ja uudestaan: Kuka etsii sinua, kun sinä katoat?

Pian Pip tajuaa, että joku seuraa häntä tosielämässä. Pipin etupihalle ilmestyy kuolleita kyyhkysiä ja hänen ajotielleen salaperäisiä liitupiirroksia. Kun Pip alkaa tutkia vainoojaansa, hän löytää yhteyden vangittuun sarjamurhaajaan, joka on tunnustanut rikoksensa.

Onko mahdollista, että poliisi on ottanut kiinni väärän miehen ja oikea murhaaja on Pipin kintereillä?

Poliisi kieltäytyy toimimasta, joten Pipin on löydettävä epäilty omin päin ennen kuin hänestä tulee seuraava uhri.

Holly Jacksonin Kiltti tyttö, kohta kuollut on tiukasti otteessaan pitävä rikosromaani true crime -elementeillä maustettuna. Kirja on täynnä jännitystä ja psykologista draamaa, mutta se on myös koskettava kuvaus Pipin traumasta, syyllisyydentunteista ja rakkaudesta.

Kiltti tyttö, kohta kuollut on itsenäinen osa trilogiaa, jossa aiempien osien vihjeet ja juonenkäänteet lopulta nivoutuvat yhteen. Trilogian aiemmat osat, Kiltin tytön murhaopas ja Kiltti tyttö, julma kosto, ovat molemmat olleet yleisömenestyksiä.

Jacksonin kirjasarjasta on tekeillä myös BBC:n tv-versio, jonka on tarkoitus ilmestyä tänä vuonna.

Kiltti tyttö, kohta kuollut -kirjan on suomentanut Leena Ojalatva.

Palkittu brittikirjailija Holly Jackson alkoi kirjoittaa nuorena ja sai ensimmäisen romaaninsa valmiiksi jo 15-vuotiaana. Hän valmistui Nottinghamin yliopistosta, jossa hän opiskeli kielitiedettä ja luovaa kirjoittamista. Lontoossa asuva Jackson nauttii videopeleistä ja true crime -dokumenteista.

Kiltti tyttö, kohta kuollut ilmestyy 18.4.2024. Se ilmestyy myös sähkö- ja äänikirjana, jonka lukevat Mimosa WillamoValtteri Lehtinen ja Yasmine Yamajako.

Arvostelukappalepyynnöt ja lisätiedot: anni.gullichsen@otava.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Hyväntuulista romantiikkaa ja menneisyyden arvoitus Jylhäsalmen maisemissa26.3.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Kirsi Pehkonen: Hiekkalinnoja Jylhäsalmella Ilmestyy 22.4. Missä olisi parempi hoitaa särkynyttä sydäntä kuin lapsuuskesien maisemissa? Avioerosta toipuva Selma on majoittunut sukulaisten luo Jylhäsalmelle pohtimaan seuraavaa siirtoaan. Jylhäsalmi järjestääkin hänelle roppakaupalla muuta mietittävää; hurja kesämyrsky kaataa mäntyjä tientukkeeksi ja metsän takaisella autiolla leirintäalueella liikuskelee joku ulkopuolinen. Pian Selma huomaa tulleensa tempaistuksi puolivahingossa syntyneen retro-camping-tapahtuman valmisteluihin. Toinen tarinalinja sinkoaa lukijan Jylhäsalmen leirintäalueen kulta-aikoihin 1970-luvulle. 17-vuotias Taina on kesätöissä leirintäalueen kioskilla. Romanttinen kohtaaminen ja pelottava pako myöhemmin hengen hädässä jäävät askarruttamaan Tainan mieltä vuosikymmeniksi. Tuoko retroleireilijöiden kokoontuminen lopulta vastauksia vuosikymmenten takaisiin kysymyksiin? Suosittu maalaisromanttinen sarja tuo kutkuttavien käänteiden ja aitojen henkilöhahmojen kautta esiin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye