Ilmarinen

Ilmarisen yhtiökokous valitsi uusia jäseniä hallintoneuvostoon

Jaa

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 22.3.2024 valitsi seitsemän uutta jäsentä hallintoneuvostoon.

Uusina jäseninä Ilmarisen hallintoneuvostoon valittiin:

  • Maija Jokela, toimitusjohtaja, Ramboll Finland Oy
  • Matti Lehmus, toimitusjohtaja, Neste Oyj
  • Niko Simola, johtaja, julkinen sektori, Ammattiliitto Pro ry
  • Minttu Sinisalo, henkilöstöjohtaja, Terveystalo Oyj
  • Susanne Skippari, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, KONE Oyj
  • Antti Vasara, toimitusjohtaja, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
  • Jari Välikangas, vt. puheenjohtaja, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry.

Muut hallintoneuvostoon valitut jäsenet jatkavat tehtävässään.

Hallintoneuvoston kokoonpano löytyy Ilmarisen verkkosivuilta

Yhtiökokous päätti korottaa hallintoneuvoston vuosipalkkioita ja kokouspalkkioita. Vuonna 2024 hallintoneuvoston puheenjohtajan vuosipalkkio on 6 500 euroa, varapuheenjohtajien 4 500 euroa ja jäsenten 3 000 euroa. Kokouspalkkio on 700 euroa kokoukselta ja poissaolo hallintoneuvoston kokouksesta pienentää vuosipalkkiota 750 eurolla poissaoloa kohden. 

Yhtiökokous vahvisti vuoden 2023 tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen, päätti voiton käytöstä hallituksen esityksen mukaisesti sekä myönsi vastuuvapauden vuodelta 2023 hallintoneuvoston ja hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle. 

Yhtiökokous valitsi Ilmarisen tilintarkastajaksi uudelleen tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab:n. Päävastuullisena tilintarkastajana jatkaa KHT Juha-Pekka Mylén. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab toimii myös kestävyysraportoinnin varmentajana, päävastuullisena kestävyysraportointitarkastajana KRT Juha-Pekka Mylén.

Lue lisää: 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juulia Kurunsaari, lakiasiainjohtaja, Ilmarinen, p. 040 900 9002, juulia.kurunsaari@ilmarinen.fi

Tietoja julkaisijasta

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme noin 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 58 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui15.4.2024 12:25:04 EEST | Tiedote

Työntekijämäärä laski maaliskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -2,9 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea. Uudistettuun suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat kattavat nyt valtaosan yksityisestä sektorista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye