Uudenmaan ELY-keskus

Helsingissä Kivikon risteyssiltojen korjaustöistä muutoksia Kehä I:n liikenteelle

Jaa

Helsingissä Kivikon risteyssiltojen B ja D peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Kivikon kohdalla Kehä I:llä huhtikuusta lähtien. Siltojen korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.

Kuva risteyssilloista.
Kivikon risteyssiltojen korjaustyöt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä. Taitorakennerekisteri.

Kivikon risteyssiltojen peruskorjauksessa uusitaan siltojen vesieristeet, kaiteet ja päällysteet. Tämän lisäksi reunapalkit, siipimuurit sekä kansilaatat kunnostetaan ja alueen valaistusta päivitetään. Työt alkavat huhtikuussa ja valmistuvat syyskuussa 2024.

Kivikon risteyssilloilla on peruskorjaustöiden aikana kumpaankin ajosuuntaan käytössä kaksi ajokaistaa. Nopeusrajoitus on työmaiden kohdalla 50 km/h:ssa kaistojen kaventamisen vuoksi. Korjattavien risteyssiltojen kohdalla alapuolisella Vt 4:llä tehdään myös tarvittavat liikennejärjestelyt tiettyjen korjausvaiheiden aikana.

Itään päin kuljettaessa kevyelle liikenteelle on järjestetty oma kulku työalueen läpi.

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Timo Repo, ELY-keskus, puh. 0295 021 338
Työmaapäällikkö Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, puh. 040 540 5899
Valvontakonsultti Kimmo Perttu, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 040 031 1193

Kuvat

Kuva risteyssilloista.
Kivikon risteyssiltojen korjaustyöt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä.
Lataa
Karttakuva silloista.
Karttakuva kohteesta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye