Veikkaus Oy

Lotosta miljoonan voittanut: ”Silloin sitä sitten saa, kun vähiten odottaa”

Jaa

Lotosta löytyi kierroksella 11/2024 yksi täysosuma, jolla valkeakoskelainen nettipelaaja voitti miljoona euroa. Iloinen yllätys selvisi voittajalle muutama päivä arvonnan jälkeen.

- Ihan yllättäen tuli tämä asia, kun kuulin puolisoltani, että voitto oli tullut tänne Valkeakoskelle. Totesin heti, että ei mulla kyllä ainakaan ole, voittaja kertoo puhelimessa.

Tässä vaiheessa voitostaan vielä tietämätön valkeakoskelainen päätti kuitenkin mennä Veikkauksen sivuille tarkistamaan, miten pitkään kestona pelattu Lotto olikaan vielä voimassa.

- Ei minulla ole tapana näitä tarkistella ja jännätä, kun kyllä ne sieltä pelitililtä sitten näkee. Ei siellä nytkään mitään voittoa näkynyt, joten jatkoin tarkistamaan, että kauankos se kestopeli on voimassa ja siellähän tuo olikin.

Onnenpotkuunsa voittaja suhtautuu varsin maltillisesti.

- Pelailen toisinaan muitakin pelejä, mutta ei minulla mitään odotuksia voitosta ole koskaan ollut. Silloin sitä sitten saa, kun vähiten odottaa, toteaa onnenpotkuunsa rauhallisesti suhtautuva voittaja.

- Kyllähän sitä joskus on pohtinut, että miltä se voitto sitten tuntuu, mutta ei sitä oikeastaan tiedä ennen kuin ne rahat sitten tilillä näkyvät.

Voittorahojen käyttökohde ei vielä onnittelusoiton aikaan ollut selvillä.

- Minä olen vähän sellainen, ettei pidä ennen miettiä, kun ne rahat todella näkyvät siellä tilillä. Olen sen verran varovainen, että pessimisti ei pety.

Loton päävoitto maksetaan voittajan pankkitilille kolmen viikon karenssiajan kuluttua arvontaa seuraavasta arkipäivästä laskettuna.

Voiton tuore miljonääri aikoo pitää salaisuutena.

- Juu, meinaan pitää salaisuutena. Mitäpä sitä levittelemään. On se kyllä niin, että se kel onni on, se onnen kätkeköön, toteaa maltillisen iloinen voittaja.

Valkeakoskelle osunut voitto oli kolmas Loton päävoitto tänä vuonna. Vuoden ensimmäinen lottovoitto osui kierroksella 8/2024 pienelle paikkakunnalle Päijät-Hämeeseen. Voittaja nappasi itselleen 9 miljoonan euron voiton. Paria viikkoa myöhemmin pelattiin Helsingin Myllypuron R-kioskilla rivi, joka toi puolestaan 2 miljoonan euron voiton.

- Suuret onnittelut Valkeakoskelle vuoden kolmannelle Loton päävoittajalle. Toivotamme niin hänet kuin muutkin päävoittajat lämpimästi tervetulleiksi perinteisille voittajakahveille Veikkauksen pääkonttorille, kertoo Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye